Måndag

Vart ett lyckat besök hos sambons moster och mormor.. Båda tycket självklart att det var jätte roligt att få träffa Kevin.. Det bjöds på mat och fika innan det var dags att åka hem igen.. 
Fick även med äpplen då dom har eget äppelträd så i dag har jag kokat mos på dem och ska frysa in så kevin kan få det sen nör han bli äldre :) lika bra att passa på när man få hemma odlade äpplen.. Svenska och obesprutade kan ju inte blu bättre..  
Så nu står moset och svalnar så jag kan fysa in det sen.. Eller mos det är ju egentligen bara mixade kokade äpplen :) Smakade lite och det smakar ju riktigt gott :)
 
Nu börjar kevin bli hungrig igen så ska ta och göra mat till honom och sedan åka iväg och köpa mer ersättning då den är typ helt slut här hemma.. 
 
Sen vid tyo två så ska jag åka till mamma och så ska vi gå ut och gå en runda :) Blir även middag där så slipper tänka på det :)
 
Nej måste se till att få lite gjort nu.. Skulle behöva ta hand om lite tvätt oxå.. 
 
 

I bilen



Sitter i bilen på väg till Nyköping för att hälsa på sambons mormor och moster så dom får träffa Kevin :)  
Skönt att åka iväg och göra något oxå.. Idag har vi en nöjd liten kille igen som inte har ont i magen vart bättre direkt när vi slutade med den andra ersättningen tack och lov.. 




Gaser!

Urs sista gången jag använder bifidus ersättningen.. Min lilla kille har fått såna gaser av den.. Han får verkligen ta i för att få ut några gaser! Har läst att det kan bli så av den ersättningen så tänker sluta med den och köra på den vanliga! Han har i alla fall inte ont i magen då även om han är lite hård.. Men hellre lite hård och nöjd är gasig och missnöjd..  Har inte märkt av att det har blivit lösare heller så.. 

Hade tänkt ta en promenad med har inte blivit så då vädret har växlat hela tiden ingen kul att gå ut om det börjat regna mitt upp i allt! Men i morgon ska jag ut och gå en runda!! 

Nu sitter vi i bilen och ska kolla på ved.. Och Kevin sover gott i stolen brevid mig så det är ju bra det han kom inte till ro här på förmiddagen så han har inte sovit så mycket.. 

Hoppas ni har en bra dag! 

mugghållare till vagnen

Har ju lyckas samla ihop en de poäng hos libero nu under sep då man man fått 400 poäng för varje paket blöjor man registrerat.. Så nu tog jag och beställde en mugghåller till vagnen, perfekt då man är ute och promenerar för att ha dricka i och så kan man ju ha telefonen nära till hands i den lilla väska på.. Hoppas bara att den passar bra på min vagn men det visar ju sig och om inte så var den ju ändå gratis så har ju inte slängt ut pengar i onödan :) 
 
Så innom tre veckor ska den komma men hoppas att den kommer lite tidigare.. 
 
 
Nu har lillfisen fått ny blöja, pyjamas och mat och sambon har gått upp och nattat honom så hoppas han sover gott nu när jag kommer upp :) Så får vi se när han vaknar och vill ha mat igen.. hoppas på att den inte blir fören vid fem men kan ju lika gärna bli vid tre oxå vi får se helt enkelt.. 
 
Nej om jag skulle gå och göra min familj sällskap i sovrummet..
 
Godnatt
 

Shopping

Dagen har försvunnit snabbt i dag.. Gick upp vid åtta och gjorde oss iordning för att åka med svägerskan till Skärholmen.. Åkte hemmifrån vid tio och var inte hemma fören vid fyra igen! Köpte inte så mycket men lite ny ersättning till Kevin som förhoppningsvis kommer hjälpa honom att bajsa.. Och så en flece tröja till mig från hm.. 
Och sedan lite annat nyttigheter.. Eller ja en fm sändare till telefonen är väl inte så nödvändigt men nu kan jag lyssna på Spotify i bilen eller i radion i köket hemma :) 

Kvällen har sedan spenderats i soffan myst med sonen och även sovit nu ligger pappa brevid sin son och myser men vi ska väl göra oss iordning för natten strax.. 

Hoppas ni har haft en bra dag..,

promenad

Blev en promenad i dag igen samma runda som igår men 4 min snabbare än igår så nästa gång satsar vi på att korta ner tiden med yttligare 1 min.. Efter promenaden så fick kevin mat och så åkte vi hem.. Kom hem för en stund sedan och väntar nu på att sambon ska komma hem.. Ska ta och laga något till middag oxå funderar på att göra baconlindad kyklingfile fylld med fäsk ost.. Det sköter ju sig sj i ugnen.. snart kommer väl kevin vakna och vilja ha mat igen det är nu två timmar sedan han åt.. och han brukar vakna någonstan mellan 2-3 timmar sedan senaste målet för att äta igen.. Fattar inte hur all mat får plats i honom.. 
 
Nu kom sambon hem så ska avsluta här.. 
 

Mitt lilla matvrak

Går dagen rullade på i rasande takt.. Förmiddagen spenderades med att mata kevin i olika omgångar han är ett riktigt matvrak min lilla kille.. Sedan somnade vi tillsammans på soffan vid tolv och vaknade kvart i två då var det mat dags och så blöjbyte i två omgångar då jag först bytte blöja och så 15 min senare så hade han bajsat så då var det dags igen :) 
 
Sen så åkte vi upp till min mamma för en promenad blev 3.8 km på ca 1,23 min så vi gick absolut inte fort men ut och gick kom vi alla fall.. Sen så var det mat dags för kevin igen och så blöjbyte då han passade på att kissa på mormor :) efter detta så låg han i hennes famn och bajsade och spydde lite så då var det bara att byta på honom igen.. han passade även på att bajsa lite på skötbädden hehe.. nytt rekord igår i alla fall att bajsa två gånger på en dag.. brukar ju gå två eller tre dagar mellan tillfällerna annars.. 
 
Idag är planen att vi ska ut och promenera igen Vid ett tiden när mormor kommer hem blir väl samma runda som igår.. fint väder men kallt så man får klä på sig.. I natt när jag var uppe och fixade mat vid tre så var det nollgradit ute!! och i morse var det frost så nu är hösten här på riktigt.. igår hade jag filt på mig inne var så sjukt frusen något jag inte har varit på flera månader har ju svettats som en lite gris hela grav.. 
 
Nu verkar lillen vara på väg att bli hungrig igen och då var det bara två timmar sedan han åt senast.. Han har varit vaken sedan dess så han ska väl få lite mat och sen lär han somna..  på dagara vill han oftast äta varannan timme om vi inte åker bil eller går med vagnen då dröjer det oftast längre men på nätterna så kan det gå hela fem timmar mellan målen.. igår åt han vid tio och sov till tre då han ville ha mat igen sen sov han till kvart i sju och åt igen sen så var han vaken i ca 45 min  innan han somnade om och sov till tio :) Så får vara tacksam för det:) 
Men han äter omkring 150 ml ersättning per gång så han äter massor!! 
 
Ska bli spännande att se var han väger på nästa bvc besök om en vecka han borde väl gå upp massa med tanke på mägnden han äter.. 
 
Ne om jag skulle ta och fixa mat till lillfisen.. 
 
Hoppas ni får en härlig höst dag

Första dagen

Jaha då var sambons första arbetsdag här då.. Vi har precis klivit upp jag och Kevin.. Han har fått mat och ren blöja och somnat om igen.. Jag ska sätta mig och pumpa och så ska jag få i mig frukost.. 

Har inga speciella planer för dagen ska ta och gå ut och promenera lite men vagnen senare är det väl tänkt.. Annars så blir det väl ganska lugnt.. 

Nu börjar livet som mamma ledig på riktigt få se hur det kommer kännas finns väl en risk för att man blir uttråkad med jämna mellanrum.. 



Tiden går så snabbt

I dag är det redan den 23 sep i dag! vilket betyder att min lilla kille blir 13 dagar i dag i morgon fyller han två veckor! tiden går så sjuk fort! Han växer så det knakar tycker redan man kan se att han har blivit större!!  I morgon kommer bvc sköterska på hembesök så då får vi se hur mycket han har gått upp.. Gissar på att han kanske väger ca 200g mer än födelsevikten.. Han hade ju kommit upp i sin födelsevikt när vi var på sjukhuset natten mellan torsdag och fredag.. Då vägde han exakt lika mycket som han gjorde när han föddes :) 
 
Ska även iväg till en gyn i morgon bitti då jag fortfarande blöder väldigt mycket och igår kväll kom det en stor klump ca 2 cm i diameter som inte bestod av levrat blod så ska åka och kolla upp det.. Tycker avlaget borde ha blivit brunt nu och inte rött fortfarande desutom kommer det mängder ibland igår blödde jag igenom mina jeans!! 
 
Så kl 08,10 ska jag vara hos gyn och kl 12 kommer bvc sköterska hit.. Allt på samma dag.. 
 
Idag så funderar jag på om jag ska ge mig ut på en kortare promenad kanske.. Sambon håller på med renoveringen, vet inte hur länge han tänkte hålla på.. 
Jag har i alla fall tagit och diskat lite samt plockat undan och fryst in bröstmjölk börjar bli en hel del nu i frysen men det är ju bara bra det håller i ca 3 månader i fyrsen så det kommer kunna användas bara att ta fram en is kub och blanda i ersättningen.. 
 
Ne nu ska jag stänga av diskmaskinen och så ska jag blädra lite i en tidning innan Kevin vill ha mat igen ;) 

lite allt möjligt

Så var det söndag och lillen är nu tolv dagar gammal.. Och på onsdag ska sambon börja jobba igen men det kommer att gå kanon men kommer sakna att ha honom hemma är väligt mysigt när hela familjen är samlad.. Men samtidigt skönt att komma in i en slags vardag igen men matlagning och städning hehe.. Konstigt att man kan sakna sådant..
 
Idag så ska vi iväg till några vänner och äta middag och jag tänkte försöka städa lite skulle behöva plocka undan i kök och vardagsrum och så skulle det behöva dammas av lite.. 
 
Och så skulle jag behöva lägga över bilder från kameran till datorn.. Ska innom en snar framtid försöka få ordning på min fotovägg som jag vill ha i vardagsrummet, Sambon och jag var och kollade på en skrivare i veckan som vi antagligen ska köpa så man kan skriva ut foton hemma slippa betala massa dyra pengar för framkallning.. Jag har ändå länge tänkt att jag ska köpa en skrivare nu väljer vi en lite dyrare bara :) blir en med trådlöst wifi så man kan skriva ut från både dator, telefoner och surfplattan.. :) och så slipper man massa sladdar och så.. 
 
Får se om man kanske kan ta en tur till ikea i morgon och kolla på lite ramar och så vi har ju ett tillgodo kort som måste användas upp innan mitten på november.. Kan ju passa på nu när sambon är ledig så kan man slippa gå där när det är massa folk ;) 
 
Nej nu börjar kevin visa att han vill ha mat så ska göra iorning en flaska åt honom ;)
 
 
 

Lördag

Godmorgon.. Ligger i sängen fortfarande hela familjen.. Har haft en väldigt bra natt kom hem vid tolv igår och då fick lille man mat och sen så somnade han i egen vagga :) sen så vaknade han kl 3 och kl 6 och så vaknade han till vid nio men somnade om när vi la honom i våran säng men han vaknar nog strax igen och vill äta.. Han var vaken mellan 6 och 7 typ oxå men låg i egen vagga och tittade sig om kring hur nöjd som helst.. Man är verkligen Tacksam för varje bra natt!  

Idag så står det inte så myxket på schemat tror jag men något ska vi väl kunna hitta på.. Jag skulle behöva skura ur badkaret så ska väl försöka få det gjort.. Planera mat för veckan skulle inte heller skada och så handla är nog enklare att göra det när sambon är hemma så kan han ta lillskrutten så kan jag handla lättare.. 

Fick avbryta skrivandet och gå upp och mata lilleman sen så har jag pumpat och ätit frukost sj och myst.. Lillen har nu varit vaken sen strax efter tio :) mycket vaken tid i dag minsan.. Men nu börjar han se väldigt trött ut så kanske skulle passa på att mata honom nu innan han somnar han åt ju för ca 2,5 timmar sedan så det börjar bli dags.. :) 

Sen så ska vi åka iväg och handla sambon tar med lilla man in på Bauhaus och jag går in på ica och handlar mat.. 


Här har vi en bild på en vaken Kevin :) 


Dagens

Slänger in en bild på hur jag ser ut i dag.. En dålig bild men det får duga :) nu ska vi iväg till c och äta middag.. Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg..


lilla ängel

 

Besök och amning

Blev en tur till sambons bror nu under kvällen kom precis hem har bara bytit blöja och matat Lill killen.. Han passade på att kissa på skötbordet vilket händer väldigt ofta han trivs tydligen att kissa naken :) men men vad ska man göra det är bara att torka av honom och allt annat där det hamnat kiss och sedan på med ny blöja vet att kisseriet fungerar i alla fall som om inte flera fulla blöjor varje dag var tillräckligt :)

Nu ligger i alla fall hela familjen på soffan och tittar på tv och jag har precis pumpat ut mjölk.. Har en heldel mjölk i frysen fryser in det i iskuber som jag sedan förvarar i frysen.. Och så har jag en heldel i kylen som jag pumpat ut i dag som ska frysas i morgon när is formen är ledig igen.. :) så nu tinar man bara en kub eller så och blandar i den färdiga ersättningen så får han i sig bröstmjölken oxå.. Känns så skönt att det har löst sig med maten nu.. Väldigt jobbigt när det inte funkar och man blir stressad och då fungerar inte över huvudtaget och blir bara stressade för både mamma och barn..

Nej nu ska jag mysa med min fina familj..


Kört bil!!

Nu har jag kört bil för första gången med Kevin innan har min sambo kört men nu körde jag och själv oxå sambon skruvar gips hemma :) nu känner jag mig mindre låst hemma har varit så nervös för att köra sj men honom i bilen men det gick ju super var inga konstigheter.. Nu blir det ju lättare att åka iväg om jag skulle vilja det :)

Är hemma hos min mamma och hälsa på just nu.. Sen så ska jag åka till Apoteket och köpa bedövnings salva och blöjor.. Kanske något extra gott till middag så kanske jag äter mer än en halv portion..

Sen blir det väl mys framför tv i kväll med min fina familj och någon bra film.. :)


Onsdag

Händer inte så mycket här just nu vi fortsätter att bekanta oss med lille man.. Farmor och farfar kom från Finland igår så dom hälsade på en stund på kvällen dock så sov jag mig igen hela besöket.. Somnade på soffan var så sjukt trött! Och då får vi ändå sova väldigt bra på nätterna.. Men kroppen behöver väl energi till att återställa sig och läka och så min förkylning som inte har släppt riktigt ännu heller.. Och så vansinnigt dålig aptit på det.. Äter väldigt dåligt är liksom inte hungrig.. Men det blir väl bättre det oxå..

Just nu sover Lill killen i sin babysitter efter sin frukost för ca 1 timme sedan.. Och ja har fått duscha sätta på mig kläder och dragit på lite smink så ser man kanske lite mänsklig ut..

Ska kanske försöka skriva en mat lista så vi kan åka och handla... Låter väl inte som en helt dum idé försöka komma in i vardagen igen..


1 vecka gammal

Ikväll blir Kevin hela 1 vecka gammal!! Känns väldigt konstigt att jag varit mamma i en hel vecka! Mamma till världens finaste och snällaste lilla
Kille skriker väldigt sällan och när han gör det så är det oftast gör att han är hungrig!

Han har sovit i egen säng i två nätter i rad.. Vid tolv så får han ersättning och så somnar han och då lägger vi honom i vaggan sen vaknar han vid 4-5 tiden gör mat och somnar sedan om igen sen så vill ha mat vid typ 8 igen..
Hoppas på att det håller i sig..

Men maten så kör vi på ersättning och så pumpar jag och så fryser vi in iskuber så blandar vi lite mjölk i ersättningen.. På så sätt får han bröst mjölk oxå.. Har ammat några gånger men han blir helt enkelt inte mätt så han dricker ändå ersättning efter.. Men erdättning funkar utmärkt för oss.. Då kan pappa oxå mata :)


Godmorgon

Nu har vi precis slagit upp våra blå förutom sonen då som somnade om efter lite mat..
I kväll blir han hela 6 dygn gamla redan en vecka snart!
Första tiden har verkligen varit omtumlande! Mycket glädje och mys men även en stor del med oro! Har inte fått amningen att funka alls vilket har resulterat i en orolig mamma och en frustrerad son! Igår var vi iväg och köpte ersättning då han inte blir mätt av det han får från mig.. Ammar en timme med stor problem och en del skrik och ändå så söker han bröstet när man är klar och mjölken är slut för tillfället finns inte en droppe att klämma ut ens. Så jag provade igår att ge honom ersättning efter amningen och han drack hela 60 ml! Så hungrig var han ju fortfarande.. Efter detta hade vi en väldigt nöjd och belåten bebis..

Han har liksom aldrig skrikigt när han varit hungrig tidigare utan har fått gå efter kl och väcka honom men igår så skrek han otröstligt vid halv tio på kvällen och vi provade byta blöja och grejer men intet hjälpte inte en napp ville han ha.. Så vi provade att ge honom mer ersättning och han åt med god aptit och sen var han hur nöjd dom helst fram till typ tolv då han vaknade och ville ha mer mat.. Efter detta sov han snällt i sin vagga vilket han typ inte gjort innan! Och vaknade vi fyra tiden och ville ha mat igen och så sov han till kl 8 och så fick han utpumpad mjölk och nu ligger han och sover en stund hos pappa :)

Han är även mer vaken mellan matt tillfällen än tidigare och igår satte magen igång på Lill killen och det måste ha varit skönt efter att inte ha bajjat på flera dagar..

I dag ska vi tillbaka till Södertälje sjuk hus för en åter kontroll dom ska kolla hans gulsot och så kolla hur amning gått.. I övrigt händer det inte mycket i dag.. Har haft besök hela helgen så ganska skönt att inte ha något planerat en dag..


Han är här nu!

I tisdags kväll kl 23.38 kom han våran fina son! 3940g tung och 53 cm lång..
Vi kom hem från bb igår och njuter av att vara hemma.. Skriver mer senare..


humör svägningar

Urs vad mitt humör har pendlat dom sista dagarna.. Kan bli super vresig och sur hgelt plötsligt.. specielt min sambo som får ta dem smällarna.. Har väl med att jag är trött på att vara gravid saknar att ha kontroll över min egen kropp! Och så förkylningen och öron inflamationen allt det tillsammans gör ju så att man bara är almänt trött på allt just nu.. Nu börjar snoret i alla fall börja ge med sig och har inte lock i båda öronen lägre :) Så nu ska man kanske börja blir sig själv igen.. 
 
Ska strax ge mig iväg till R och äta lunch och snacka lite skit.. i övrigt är dagen ganska oplanerad men jag syselsätter mig alltid.. 
 
Nej nu ska jag göra mig klar.. ha det!

Sep. 08, 2013

Här är dom senaste inköpen till bebis..

Två pyjamaser då jag bara hade två.. Och så super fina mjukis byxor med sömmar så det ser ut som Jens köpte två på en gång st 56 och 62 då jag vart så kär i dem :)

Pyjamasen kommer från hm och byxorna köpte jag av ett företag på tradera..

Tvättade upp det i dag så nu ligger dem i torktumlaren så få jag vika in dem i garderoben i morgon :)

Sängen hamnade aldrig i sovrummet i dag då sambon fick migrän nu på kvällen så han sov på soffan en stund innan han gick upp och la sig men vi hinner fixa det en annan dag :)
Blev ingen mer städning i dag heller hade gäster större delen av dagen :) men jag klagar inte det är bara trevligt..
Ska försöka sova. var helt död när jag satt i soffan men så fort jag la mig i sängen så blev jag pigg konstigt det där!

Godnatt


söndag 8 sep

Söndag igen då och ännu en helg har passerat. veckorna går verkligen fort..
Här byggs det för fullt sambon har hållit på sedan i morse, Idag håller han på och gör döröppningen smalare och så sätts det skivor på väggen.. Går frammåt hela tiden nu.. Verkligen roligt att se istället för under arbetet med el och vatten som inte syns då känns det verkligen som om inget händer! Nu ser man ju skillnad för varje dag som går! Ska sätta mig och skriva ett inlägg eller snarare flera om bygget nu när man har dator så man kan lägga in bilder.
 
Jag har vikt tvätt och städat sovrummet.. plockat undan bära undan sådant som inte ska stå där inne, dammat, bäddat rent tagit ner all tvätt till tvättstugan. Den som inte är gjort nu är damsugning och fönstret är inte tvättat ska ta och göra det sen men kände att jag behövde en paus. Sambon ska få bära in vaggan i dag oxå har jag bestämmt så jag kan bädda den :) 
 
Nu ringde en kär vän och hon kommer hit och äter lunch.. Trevligt sen kommer sambons bror och hans tjej hit och grillar i kväll trevligt.. få man man lite av allt både fixa hemma och trevligheter perfekt blandning :) 
 
 

Innan

När vi ändå håller på och kollat tillbaka! Kolla denna bilden som är tagen i nov alltså en månad innan jag plussade! Kommer ihåg att jag tycker jag behövde gå ner en hel del kg men nu när man kollar tillbaka man får ju riktigt bra ut! Och så hade man ju en hel del muskler efter all träning dom musklerna har försvunnit nu.. Saknar att träna längtar tills jag kan börja igen!


Liten mage

Kollade tillbaka på lite magbilder.. Hittade denna från v 20-25 någon gång. Tycket jag var stor då! Hehe det var ju en liten söt kula man hade då och kolla hur liten jag är i övrigt där har jag inte samlat massa vatten!


bilder

slägger in några snabba bilder som jag tog med min nya kamera första dagen då jag provade den lite.. Blir mycket bättre bilder än med digitalkameran :)
 
 

vecka 40+0 BF + 1

Precis som jag väntat mig så kom det ingen bebis igår.. Har ju räknat med att gå över så är inte speciellt förvånad. Har perioder då jag är sjukt less på att vara gravid och bara vill att det ska starta och andra gånger så känns det helt okej och bebis får gärna stanna där inne i några dagar till.. Just nu är jag nog mest trött på att vara halv förkyld näsan rinner fortfarande och så har jag åkt på hörselgångs inflamation som oxå irriterar men har fått en tid på närakuten tio i två så få kan man få örondroppar utskrivna så släpper det på ett par dagar.. 
 
kroppen verkar verkligen ladda ur allt just nu snart åker jag väl på magsjuka oxå så har man det gjort oxå hehe.. Nej ur det slipper jag helst! 
Räcker med förkylningen och öroninflamationen..
 
Så vad ska man hitta på i dag då förutom besök hos läkaren.. Sambon är i väg på något jippo med jobber så är ensam hemma.. Ska kanske fortsätta med städsningen som jag på började igår.. Han tvätta fönster och damma i vardagsrummet och så gjorde jag rent ugnen, så skulle egentligen fortsätta med köket och städa klart där.. Köra någon tvättmaskin oxå.. låter inte som en helt dålig idé.. 
 
Hoppas ni har en bra lördag 

Magbild bf v 39+6

En mag bild på självaste bf dagen hoppas på att det är sista bilden nu :)


BF

och ingen bebis på G här ännu.. men det var ju ganska väntat.. Har ju räknat med att få gå över tiden.
Förkylningen är betydligt bättre nu nu snorar jag bara och det lär jag fortsätta med ett par dagar det brukar ju ta ett tag innan man slutar med det. Känner mig som en ny människa efter att ha fått sova i natt har bara vaknat 3 gånger isället för varje timme som nu när jag var förkyld.. Vilka undervärk lite sömn kan göra!! 
 
Ska strax åka iväg till min mamma och hjälpa henne smeta in lite hårfärg i håret, ska bara låta diskmaskinen gå klart innan.. Ska försöka ta tag i att plocka undan lite här hemma oxå han inte med det igår då jag var iväg och köpte kräftor och sen så bakade jag bullar sen så hade vi lite fika besök.. men lika bra att jag inte han damma då sambon rev bort dörren mellan vardagsrummet och det nya köket igår så det dammade lite.. Misstänker att han ska fortsätta med det i dag oxå.. 
 
Ikväll ska vi iväg på kräft skiva hos några vänner ska blir trevligt.. skönt att ha något att göra så man inte bara går hemma och väntar på att det ska starta.. Blir en lugn kväll är ändå trött så jag inte orkar hålla igång hur mycket som helst.. 
 
nu ska jag ta och åka ha de bra..

Bullmamma

Japp här bakas det kanel bullar :) tanken är att vi ska ha lite fika i frysen så man kan bjuda på det sen när folk kommer och hälsar på efter att lille man har kommit.. :)


1 dag till BF

Tänk att det redan är torsdag den 5 sep vilket borde vara BF datum om man räknar från befrukting vi vet ju exakt vilken dag som ägget blev befruktat i och med IVF... Min läkare satte dock BF till den 6.. alltså i morgon. 
Ännu är ingen bebis på G i alla fall var till och med länge sedan jag hade förvärkar. Hoppas jag slipper fler förvärkar och att jag nästa gång känner av sådan så är det förlossning på G istället.. 
Men just nu är jag ganska lugn vist är jag trött på att vara gravid mina fötter slog nytt rekod igår kväll i svullnad att ett par tår kan se ut sådär är helt obegripligt.. desutom har jag så sjuk mycket gaser just nu magen låter och bublar men det kommer typ inte ut något gissar på att det är vitamin brus som gör det.. Men i övrigt så är jag ganska till freds med till varon just nu.. 
 
Förkylningen är på bättringsvägen, snorar som fan men halsen känns mycket bättre hostar fortfarande slem men nu river det inte längre tack och lov.. Har lite huvud värk men det beror väl på snoret skulle jag tro. så nu när jag mår bättre så tänkte jag få lite gjort här hemma.. Behöver gå ett varv med damtrasan och så skulle jag behöva mata snabeldraken.. Blir ju lite extra dammig här hemma i och med renoveringe även om vi är noga med att stänga dörre till det rummet och min sambo damsuger varje gång han gjort något.. 
 
Nej om man skulle sluta sitta här och lata sig och istället få i mig min alvedon brus och sätta igång..
 
Ha det bra :)

förändringar

tror jag är på bättrings vägen vad gäller förkylningen har inte lika ont i halsen, det värsta är allt slem som ska hostas upp vilket river rejält i halsen.. fortsätter dricka två halstabletter upplösta i kokande vatten och så honung i det. Funkar hur bra som helst.. 
 
sitter vid dator och ska väl kolla på nogot avsnit av någon serie sambon är iväg och jobba ikväll så är ensam.. Han trodde jobbet skulle gå snabbt i alla fall.. Så sitter här med en bebis som bökar runt i magen.. blir ju mest bökande och inga sparkar då han inte har så mycket plats att rör sig på längre.. känns så overkligt att han snart kommer vara här med oss på riktigt så att säga.. Har på senaste tiden börjat fundera på hur livet kommer förändras nu när vi ska bli föräldrar.. Undrar ibland om allt kommer förändras eller hur det kommer blir.. det tar väl ett tag att komma in i allt och kombinera der nya föäldrar livet med sitt gamla nu är ju inte vi några fest prissar eller så utan lever ett ganska sitta liv tar han om huset renoverar och njuter av goda middagar med god vänner och det kommer vi fortsätta göra så vet inte vad man är så nervös över men det är väl så när något så stort ska hända..
 
nej nu ska jag ta och slappa framför någon serie eller film.. 
 
Ha en bra kväll

MVC

Har varit hos mvc nu på morgonen och allt såg bra ut.. Ingenting avikande..
Kollade blod tryck och vikt och så kollade hon hur bebis låg och han ligger forfarande med huvudet ner och har nu fixerat sig :) Hon trodde även att bebis är lite större än medel då han fyller ut hela livmodern hon skulle gissa på omking 4kg får se om hon har rätt när han bestämmer sig för att titta ut. Jag Gissar ju själv på att han kommer väga omkring 4kg så.. Hon trodde även att förlossningen kunde dröja ett tag nu när jag har gått och blivit förkyld då kroppen  väntar på att man ska bli frisk igen innan det sätter igång.. 
 
Så tror min mammas gissning om att bebis kommer innan BF inte kommer stämma.. 
Hennes granne trodde bebis skulle ha kommit igår kl 10 och det stämde ju inte.. 
Min svägerska tror att den kommer innan veckan är slut alltså senast söndag. 
En annan gissning är att jag kommer gå 1 vecka över tiden alltså den 12.
Jag gissa på att han inte kommer förens 2 veckor över tiden.. och sambon gissar väl på samma eller han hoppas väl på det så han hinner komma längre med köket.
Spännande att se när den lilla bestämmer sig för att titta ut..
 
Förkyld är jag i alla fall fortfarande med den känns hanterbart med mycket c-vitamin, halstabletter och honugs vatten.. Lite glass har slunkigt ner oxå.. Ska väl lägga mig och vila en stund sov inge vidare i natt längsta jag sov i sträck var 2 timmar annars vackade jag 1 gång i timmen.. Blir ju inte piggare av att vara sjuk heller.. 
 
 
 

förkyld!!

Har gått och blivit förkyld!! Mådde precis som vanligt i morse så åkte iväg med N och kollade på loppis och fikade sen vid tolv så började jag hosta lite lätt och kände av lite halsont.. Och nu hostar jag ännu mer och halsen värker har även börjat bli hes så här lagom kul dagarna innan bf men men ska dricka massa c-vitamin och äta halstabletter och hoppas på att det går över! har ju inte varit sjuk under hela graviditeten och så blir man det nu.. 
 
jaja maten står i ugnen i alla fall i dag blir det skinkstek så den sköter sig själv i ugnen i alla fall... kommer spendera resten av dagen på soffan och vila.. 

ingen bebis ännu

så har ännu en dag passerat utan någon bebis.. 
Hade en trevlig dag med C snackade lite skit, åt lunch och besökte lekia och hm.. Köpte mig en leksak till lillen eller var det till mig själv hehe hur roligt kan man tycka bebis leksaker är egentligen? det var i alla fall en mobil med några dinglande djur och så drar man i den ena så ger den ifrån sig olika bodgårds ljud :) 
Fick en mobil till vagnen av C oxå med mumintrollen på  :) Hon tyckte den passade oss hehe.
 
och så köpte jag mig ett par ny mjukisbyxor från hm då mitt ena par har börjat gå sönder.. lever i mjukis byxor förnärvarande det enda som är bekvämt liksom..
 
kom hem vid fyra tiden och var hellt slut trött och sjuksoms kännsla och en mage som spände så hade en eftrermiddag då jag var så trött på att vara gravid!! men så åt vi lite middag innan jag sov en stund på soffan och när jag vaknade så mådde jag bättre och nu känns det ganska okej igen.. 
sitter och kollar på film på tv tillsammans med cola och choklad två saker som jag bara varit tvungen att ha senaste dagarna.. 
 
 

Färdig målat..

Då har man målat klart spaljen skönt!! Vart ett par lager färg förutom grundfärg som redan var på plats..
Emellan styckningarna så har jag hunnit städa toan och köket.. Skönt att ha det gjort oxå.. Funderar på om jag ska ta och damma i vardagsrummet oxå eller om jag ska ta det typ i morgon..
Tiden tickar på i rasande takt när man hållet på i alla fall.. Dagen börjar redan lida mot sitt slut och det börjar bli dags att fundera på middag.. Blir att hämta mat i dag orkar inte laga något dessutom ligger allt i frysen..

Kvällen kommer i alla fall spenderas i soffan framför någon film och choklad :) kanske sista söndagen vi är bara vi två.. Helt sjuk egentligen att vi när som helstekt vara tre personer i det här hushållet!!


Måla hela världen

Blev ingen städning av sovrummet i dag i alla fall.. Sambon skruvade ner spaljen till trappan så att han kunde lägga golvspån där.. Så jag har helt enkelt målat den nu när den var ner monterad.. Oj vad lätt den är att måla då!!
Det jobbiga är att jag bara kan måla enda sidan i taget sen vänta på att det ska torka och så vända på plankorna och måla andra sidan för att sedan vänta ännu en gång innan man kan vända på dem igen.. Så det tar ju lite tid..

Har under tiden plockat iordning i skafferiet och så har jag varit i väg och köpt en ny roller och så har jag hunnit diska oxå.. Nu väntar jag ännu en gång på att det ska torka!

Men hinner ju få lite fixat här inne under tiden i alla fall har hittills tagit och städat i skafferiet och diskat.. Var iväg till färg affären och köpte en ny roller oxå..

Nu tänkte jag ta och läsa ett par sidor innan det ska målas en omgång igen.. :)


1 september

Idag är det alltså 1 september och första dagen på månaden som bebis ska komma.. Bara 5 dagar kvar till bf men är förfarande säker på att jag kommer gå över tiden..
I övrigt händer det inget nytt med graviditeten den fortskrider som vanligt är bara så sjuk tröt hela tiden..

Idag har jag inga speciella planer funderar på att ta och städa sovrummet kanske.. Kan vara dags för det.. En så länge så ligger jag på soffan tillsammans med katten :)

Hoppas ni har en bra söndag!


RSS 2.0