Måndag

Har vunnit träna, kratta löv och laga middag redan:)
Hade bestämt mig för att städa köket i dag men känns inte så lockade och så ska ju sambon jobba i natt så han ska försöka sova och om jag börjar städa då så kan han inte det så köket får nog snällt vänta till i morgon :)

Har hunnit tvätta två maskiner oxå så har ändå hunnit med en hel del :)

Nej nu ska jag slappa en stund i soffan så får vi se vad som händer sen.

Kram:)


Helt otroligt korkat :)

Satte mig för att kolla på en film och under förtexten så ringer det en telefon så man tar sig upp hur soffan och letar efter telefonen och kollar den, men det har inte ringt någon så man kolla sambons telefon oxå samma sak där tills man kommer på att det har ju på filmen det ringde. Herregud!!


söndag

Var som sagt på julmarknad igår. Men fy vad dålig den var det var fem stånd typ som sålde lite korv, dukar och fågelholkar och så var det någon kör som sjöng julsånger.. Inte ens värt att åka dit och bli blöt och frussen för.. 
 
Efteråt så åkte vi till rebecca och rickard och åt lite middag fikade och kollade på film så det utveklades till en trevlig kväll ändå.. 
 
Idag kommer rebecca hit så ska vi hem till min mamma och så kommer det en säljare från party light dit så ska kolla på lite fina ljus och grejjer.. :) 
Innan dess så ska jag åka och handla lite och plcoka lite här hemma ska ta och tvätta lite när diskmaskin har gått klart :)
 
Nej nu blir det att äta lunch. En Nutrilett bar väldigt spännande eller inte men men ska man vara fin får man lida pin.. 
 
 

Julmarknad

Helg igen :) hur fort går inte veckorna nu!
 
I alla fall så var mina föräldrar över på middag här igår. Bjöd på en super god gryta med fläsk karre och choritzo. Ska lägga in receptet här senare. 
Vart en trevlig kväll i alla fall efter middagen satt vi och kollade på tv lagom för en fredag efter en hel arbets vecka..
 
I dag blir det julmarknad med rebecca och lilla emil. Mys! Hoppas på att få lite julkänslor då.. 
Ska börja ta fram julpyntet i veckan tänkte jag. ´Ta ett rum i taget och städa upp ordentligt där innan gradiner och så kommer upp ska ta och köpa gradinstänger till två rum där det saknas.. 
 

Matrester

Idag har jag varit duktig och lagat med på matrester :)

Hade ris över från igår och köttfärs sedan i tisdags blandade dessa och stekte upp lite frysta grönsaker ( majs, röd paprika och broccoli). Och så gjorde jag två påsar cafe de Paris så. Ja jag gjorde snabb sås i dag inte speciellt nyttigt men det går fort :)

Blandade ihop allt till en röra så var det klart och riktigt gott blev det :)

Super att använda rester sen tidigare mat, något jag annars är jätte dålig på.


Cell prover

Har varit och tagit cell prover på livmoderhalstappen i dag.. Opererade bort endel cellförändringar för 1,5 år sedan så det var dags för en åter kontroll så dem inte kommer tillbaka.. Så nu är det bara att vänta på resultatet. Är inte alls orolig för det är nästan helt hundra på att det inte är något :)
 
Har Fuskat vad gäller maten idag oxå vart så otroligt söt sugen inte bra! men men nya tag i morgon igen.. 
Nu väntar jag på att min sambo ska komma hem innan jag börjar med maten, annars så händer det inte så mycket mer i kväll borde egenligen ta och tvätta och diska skulle behövas också men orkar inte..

På gymmet

Svettig och sliten bild på mig på gymmet.. Nästan en veckan sedan senaste passet pga förkylning. Är inte helt frisk ännu men kör ändå:)


Julklappar och fika

Imorgon ska jag iväg med C för fika och shopping i skärholmen :)
Och tänkte passa på och köpa alla julklappar som kan köpas redan nu på engång när jag ändå är iväg så slipper man stressa över det sen.. Kör ju igång med en IVF försök nr 2 i början på december så vill kunna ta en sak i taget och inte börja stressa över julklappar då.. 
 
 
Börjar längta efter att få julpynta här hemma är ju så mysigt med ljus och så i fönstren :) 
Påbörjade en riktigt storstädning här hemma i veckan tog en våning och höll på i 5 timmar men rent blev det ska ta dom två resterade i veckan oxå skönt att dom är betydning mindre. Sen tänkte jag gå igenom vad som behövs köpas i förvarings väg som korgar och så nu ska jag få orning på röran som lätt blir här hemma annars.. 
 
Kom på att jag ska passa på och köpa en förvarings burk till tvättmedel jag köper ju en stor tunna på hemkörning som räcker minst 1,5 år skulle gissa på ännu längre och vill inte ha hela den stående i badrumet så tänkte ha en fin burk att ha tvättmedel i så fyller man på den.. 
 
Nej nu ska jag ta och rulla köttbullar
 
 

Twilight Maraton!

Igår så var jag och min kära vän Rebecca p twilight maraton alla fem filmerna på rad :)

Vi började med sushi lunch inne i stan innan vi gick till bion för att ställa oss i kö kom dit ca 45 min innan filmen började och det var väl ca 300 personer i kön vissa hade tydligen köat sen nio på morgonen!
Det var sjukt kallt att stå där och köa och fötterna känns som om dom satt fast i isblock.. Men men tillsist blev vi insläppta och då fick man en påse med en cola, en påse popcorn och en kyckling wrap :) och sen var det att leta platser vilket vi inte behövde hittade helt suveräna platser på balkongen gott om benutrymme och just där var det bra lutning så inga huvuden som störde :)
Sen var det filmerna med ca 10 min paus emellan och mellan andra och tredje så fick man en sallad och en cola till :) fast jag och Rebecca valde att gå till donken och köpa mat :)

Vid halv ett började den sista filmen och den var sjukt bra älskar alla filmer! Ingen av dem är ju dålig..

Allt slutade vid halv två så då knatade vi till bussen och åkte till mälarhöjden där vi ställt bilen riktigt smidigt ..

En bild från salongen :)


RSS 2.0