Fullrulle

Har varit lite frånvarande här ett tag men har varit mycket senaste tiden.. Efter att Kevin fick feber så fick han diarre och bajsade minst 10 ggr per dygn han som annars bajsar varannan eller 1 gr om dagen.. Detta började på onsdag på fredagen så kaskad spydde han upp en hel flaska välling och jag som mått illa hela dagen spydde 20 min senare sedan så höll jag på och spydde och sked om vartannat hella natten.. Kevin spydde som tur var bara 1 gr! Sedan på lördag så mådde varken jag eller sambon någon vidare! Kevin var pigg men hade fortsatt diarre detta höll i sig i 2 veckor!! Veckan efter att han spytt så började han matvägrar han vägrade äta och drack väligt lite ersättning men sedan så släppte det på fredagen helt plötslig och på kvälle. Såg jag hans första lilla tand!! 

Sedan i lördags så reagerad vi på att Kevin lät väldigt anfåd i andningen och detta hängde kvar eller söndagen och framåt söndag kväll så var det värre så vi åkte in till barnakuten men dom kollade honom och allt såg bra ut så fick åka hem igen.. Andningen blev dock inte bättre och i onsdags så lät han jätte rosslig och det pep ibland när vi andades så fick en tid på vårdcentralen som lyssnade och hörde att det lät trångt så blev skickade till barn akuten igen och där satt vi från sex till två inge kul men dom lyssnade och så fick han inhalera två olika medeciner plus att han fick kortison tabletter. Sedan så lät det bättre om än inte helt bra men fick åka hem och komma tillbaka kl 10 igår.. Fick även en inhalator  utskriven med luftrörvidjande.. Igår då lät det helt okej fortfarande lite pipigt men skulle fortsätt ge medecin hemma vid behov. 

Sedan igår kväll så började han ännu en gång låta jätte rosslig så ringde till akuten och fick rådet att ge medecin var 3dje timme förutom när han sover och sedan ringa vårdcentralen idag.. Vilket jag gjorde i morse så fick en tid hos läkaren kl 11,45.

Där så lyssnade dom och så fick han inhalera 1 medecin och så ännu en omgång kortison.. Sedan så skulle vi tillbaka efter 1,5 timmar för att kolla hur det lät.. När vi kom tillbaka så lät det inte helt bra men okej så ska fortsätta ge medecin var 3dje timme och så hoppas vi det hjälper.. 

Dom vet inte vad det är men misstänker ev infektions astma men han måste få det två gånger till innan man går vidare.. 

Han matvägrar även i onsdags och nu är tand nr 2 påväg den har börjat spricka igenom så allt på engång.. 

Nu hoppas vi att han snart blir av med rosslandes för han visar inga tecken på sjukdom förövrigt och han är pigg och syresättning sig bra han verkar inte alls besvärad utav rosslandet.. 

Så detta har hållit oss sysselsatta senaste tiden! I morgon så är det kalas för sambons bror som fyller 50 annars blir Helgen lugn.. 

Nej nu sover lille man och jag ska äta middag :)

Feber

Lillkillen har 39 graders feber.. Han har varit gnällig nu på kvällen och inte velat äta sen så reagerade jag på att han kändes varm så tog tempen som visade på feber väntade 30 min och tog
Tempen igen och mycket riktigt så hade han feber så han fick en alvedon.. Har har i alla fall pratat och skrattat när vi busat lite med honom så inte bara massa gnäll :) 
Han har även varit lös i magen i dag så börjar fundera på om det ev är tänder på G? Men känner eller ser inget men det kan ju dröja innan det kommer något..

Nu ligger han och sover så vi håller tummarna för att han mår bättre i morgon.. 


Babysim

Igår var vi på babysim för första gången. Lite stressade när vi kom dit då vi lyckades komma 5 min innan det började men det gick bra ändå.. Kevin verkade i alla fall tycka att det var rolig. Nästa vecka kommer vi inte kunna gå då vi har 6 månaders kontroll på bvc.. Tänk att min lilla kille blir hela 6 månader på måndag ett halv år!! 

Idag ska vi i alla fall försöka ge oss ut på en promenad annars då är dagen helt oplanerad men det är ganska skönt det oxå :) 

Nej nu ska jag ta och ge killen lite gröt! 

RSS 2.0