I bilen

Just nu sitter vi i bilen på väg till Nyköping ska ta med kevins gammelmormor och fika sedan ska vi hälsa på sambons kusin.. 

Skönt att komma hemmifrån varit hemma hela dagarna senaste tiden.. 

Kevin sitter här i sin bilstol och pillar på sin kanin och kollar på sina fötter där
Han har tofflor me skallror :) en julklapp från mormor.
Han verkar nöjd i alla fall det är väl skönt att åka bil skulle jag tro.. 


Där har vi en bild på honom i bilen och så kaninen en julklapp från farbror och hans tjej :) så kul att se när han börjat ta på saker han greppar allt som hamnar i hans händer och en hel del gånger åker det även in i munnen :) 




Julen

Jag hoppas alla har haft en trevli jul! Det har i alla fall vi :) den började i måndags men att mina föräldrar och syster kom hit och så åt vi god mat och tittade på Bingolotto uppesittar kväll :) vi van 2 nya lotter till nyår bättre än ingenting :) sedan så öppnade vi julklappar fick jätte fina saker både vi vuxna och Kevin :) 

Julafton firades med sambons bröder och föräldrar träffade lagom till Kalle innan vi lagade mat och åt sedan så kom tomten och vi öppnade paket och
Sedan kollade vi på tomten är far till alla barnen :)
Även då fick Kevin jätte fina saker..

I dag så har vi mest kollat på tv och svärföräldrarna är här. nu har vi precis ätit rester från igår och kollar på bad boys :) 

Har inga bilder på telefonen så det kommer senare :) 

Lunch och gnäll

Sitter och skriver detta på ett cafe efter att jag precis har ätit lunch:) Kevin sover i vagnen vilken befrielse! Han har varit jätte gnällig och skrikigt i dag och även igår kväll.. Något är det som är fel då han inte är en sådan bebis som gnäller i onödan.. Vet inte om han ät påväg att blir förkyld eller om han kanske ska få tänder? Men i alla fall så fick han alvedon innan vi åkte hemmifrån och somnade sen i bilden och sover även vidare i vagnen.. 

Är iväg och handlat lite bland annat pyjamaser till Kevin då han växer ur sina! 

Kanske ska unna mig själv en by bok oxå? Känns som om jag är värd det idag :) 

Nej nu ska jag röra på mig! Han njutit av att få äta lunch i lugn och ro:) 

Kvällsmys

Blev inge handlande i dag men lite städning han jag med i alla fall. 
Fick även Kevin att sova två timmar på dagen hoppas jag lyckas med samma imorgon! 

Var en sväng hos svägerskan och lämnade av lite av Kevin urväxta kläder. Sen var det bara att åka hem och laga middag och så stack sambon iväg på lite jobb, 

Jag sitter och kollar på tv med en sovande bebis i famnen :) ska snart själv gå och lägga mig har en envis huvudvärk som inte riktigt vill släppa. 





Tisdag

Här har dagen knappt börjat även fast kl är elva redan vi myser på soffan och Kevin har sovit en förmiddags lur på 30 min. Jag har i alla fall en maskin tvätt igång.. Ska försöka städa lite till här hemma och så ska jag till svägerskan med lite kläder som Kevin vuxit ur tänkte om hon ville använda något av det till sin son innan jag lägger undan det jag vill spara och säljer resten! 

Funderar på att åka och handla lite så jag kan börja med lite julgodis och så skulle Kevin behöva nya pyjamaser hans börjar bli lite trånga. 

Aja får se vad vi hinner med i dag :) 




Städning

Idag har jag passat på att ha barnvakt och städat här hemma. Välbehövligt såg ut som om en bomb detonerat! 
Men innan dess så var M här och hälsade på innan jag åkte och lämnade tillbaka nyckel till församlingshemmet. Så vid ett lämnade Kevin hos sin mormor så jag kunde få städa i lugn och ro. Började med att plocka iordning i garderoberna och så städade jag sovrummet detta tig hela två timmar sedan så gick jag igenom lite julpynt innan jag började med vardagsrum och kök men han ibte klart innan det var dags att åka upp till mamma och äta och så hämta Kevin. 

Fick upp granen oxå men än så länge inget pynt förutom belysning.  Resten får vi ta i morgon. 

Nu har Kevin precis somnat så hoppas han somnat för natten så jag kan gå och lägga mig börjar bli rejält trött. 


Innan 


Efter :)

dopet

Igår var det dags för dop för lilla kevin. Han skötte sig jätte bra vart lite gnällig pga trött het och så hade han svårt att komma till ro när det hände så mycket runt omkring men ändå så var han snäll och lugn sörre delen av tiden!
 
Cermonin i kyrkan var hur fin som helst och fick kämpa för att hålla tillbaka tårarna! Gissar på att man ser bister och sur ut på många bilder pga av det! får se sen när M har gått igenom bilderna har tur att känna en duktig fotograf som kunde fota allt utan att det kostar mig mer än att han fick dopfika! 
Fikat efter var oxå väldigt trevlig även om det tar på krafterna att träffa så mycket folk!
 
Sedan så höll mig kära vän rebecca ett otoligt fin och rörande tal och här började tårarna verkligen att rina! Har en sådan otrolg tur att jag har en så fin vän som dig! 
 
Fick oxå otoligt fina present till kevin bland annat en motorcykel gunghäst! Ska lägga in bilder från telefonen sen sitter vid datorn nu! Komnmer även bilder från dopet så fort jag får dem! 
Kan i alla fall bjuda på en bild på min fina sons outfit! 
 
 
 
Stilig kille va! Han hade även lackskor ska ta bild på dem oxå! 
 
 
 

Stress!

Idag har vi fullt upp! Först ska vi kl 10 åka och lösa ut nyckeln till församlingshemmet sedan ska jag åka och lämna Kevin hos min mamma och hämta upp syrran å så åker vi till oxbackskliniken så hon kan få resept på nya p-piller. Sen så ska vi åka och hämta ut doptårtan sedan hem och göra fyra smörgås tårtor som jag tänkte köra till församlingshemmet på engång och sen i kväll är det födelsedags middag för två tjejkompisar :) 

Ska väl försöka äta lunch där efter besökets på oxbackskliniken oxå..  

I morgon är det dop kl ett och innan det så ska jag hinna fixa färdigt smörgåstårtorna och förbereda församlingshemmet och så ska vi vara i kyrkan 30 min innan själva dopet börjar! 

Ja och någonstans där ska jg hinna göra iordning mig sj oxå.. Fullt upp med andra ord!

Nu ska vi gå upp och äta frukost och få på Kevin kläder. 

Mat snack

Mina killar ligger och sover på soffan medans jag kollar på greys och passar på att skriva här i reklamen. 

Dig var det sista föräldrar träffen med bvc och vi fick lära oss babymassage Kevin såg ut att tycka det var mysigt :) 
Sedan så lämnade jag honom hemma med sin pappa och jag åkte och handlade bland annat ingredienser till smörgåstårtor till dopet på lördag! Vart inte billigt kan jag säga! 
Men men räknade ut vad våran mat Kevin mat och kattmat för 9 dagar kostade av det fullständiga beloppet och det var lite trevligare.. 

Imorgon ska jag försöka baka lite saffranslängder och så skulle jag behöva städa får se vad jag hinner :) 

Nu ska jag kolla på greys igen :) 

Godmorgon

Torsdag i dag då.. Har inga direkta planer för dagen ska försöka städa undan här hemma lite och kanske få upp lite andvents ljusstakar oxå.. Och så måste jag verkligen tvätta har inget rent i lådorna snart.. Men än så länge så myser jag och Kevin i sängen! 

Igår så var vi en tur till ikea med min svärmor passade på att äta julbord där oxå. Köpte madrass lakan och skydd till spjälsängen ska ta och byta säng till Kevin han rör sig så mycket i sömnen så han slår huvudet i kanterna på vaggan.. 
Igår morse så låg han så här när jag vaknade 


Inget låg kvar det det låg när han gick och la sig.. Så en större säng skulle inte skada :)

Sedan på kvällen var vi iväg och träffade prästen in för dopet den 14de.. Så nu är det klart det mesta är ordnat måste bara köpa lite plast bestick och tallrikar i någon snygg färg :)

Igår kom även kevins kusin till värden! En liten pojke! Han är vansinigt söt! Längtar efter att få träffa honom! 

Nej nu ska vi gå upp och börja dagen! 😊

Pepparkakor

Kevin har varit en glad liten kille efter maten så jag passade på Att göra delarna till pepparkaks huset som jag ska bygga.. Det blev nästan alla delar på en deg sedan så blev Kevin trött så vaggade honom till söms och nu sover han gott..  Gör nog resten av delarna i morgon istället tror jag saknat två tak delar och så Muminmamman annars så
Är allt klart skulle vilja ha några granar oxå hmm har ingen sådan form får kanske skära ut själv..   

Ska även slå in lite julklappar tror jag fast jag glömde köpa etiketter men alla har ju olika form så kan nog hålla isär alla :) 

Nej nu ska jag ta disken och så mysa med min son! 




3 månaders på bvc

Idag var det dag för tremånaders kontroll och sputa på bvc.. Jag var väldigt orolig innan och tyckte inte alls det kändes bra men det gick över  förväntan han skrek lite med det gick över lika snabbt när mamma trösta.. 
Sedan dess har han typ sovit han somna när vi gick därifrån och har sedan sovit hela tiden då vi varit iväg han har bara vaknat kortare stunder och nu när vi kom hem ville han ha mat.. Ingen feber ännu i alla fall peppar peppar! Har till och med fått några leenden :) 

Han har i alla fall växt i dag är han 63cm lång och väger hela 7000g stora killen!! 

Nu ligger han är brevid mig och kollar sig omkring :) jag ska försöka ta och fixa lite i köket medans han sitter i sin baby sitter :)


Kolla Draken vi köpte till honom från ullared innut i är det 60st bollar så bär han blir större så kan man öppna den så han kan sitta i den och leka i sitt eget lilla bollhav :) 

RSS 2.0