Tidigt

Jaha kl 05:45 vaknar jag utav att jag får en liten fot i ansiktet inte så jätte mysigt! Inte ett dugg pigg och ingen lust att kliva upp men som tur var så somnade Kevin om efter 15 min så då sov vi till 5 i 7 betydligt bättre tid att vakna på! 

Just nu så leker han i sin säng medans jag skriver här.. Ska strax gå upp och äta frukost.. Annars så står det inte så mycket på dagordningen förutom att åka och handla det finns ingen mat hemma nu typ. 
Och ikväll blir det Box pass! 

Nej nu ska jag se till att mätta den lilla munnen :) 


Före och efter!

Förra vecka så var jag iväg och köpte ett skåp till badrummet som jag länge har tänkt köpa men det har liksom inte blivit av.. 

Nu har jag monterat det och ställt det på plats samtidigt så gjorde jag en storstädning, vilket verkligen behövdes var länge sedan och massa skit hade samlats där inne.. Det gjorde stor skillnad att få ett skåp för all tvätt och korgarna är lagom för 1 maskin :)

Iallafall så kommer här före och efter bilder! 









Såg för jävligt ut rent sagt!! 





 
Så mycket bättre! Fått upp mina fina dusch draperier med ankor på :) 
Skönt att slippa tvättkorgar på golvet! 


Paltbröd

Igår var jag iväg och köpte paltbröd till gröten.. Så när jag kom hem så körde jag lite av det i matberedaren tills det blev finfördelat.. Och så in i en burk i skafferiet bara att ta så mycket man ska ha till en port gröt.. 

Blandar 1/2 dl finfördelat havregryn med 2 tsk paltbröd.. Kokar detta med ca 1-1,5 dl vatten och lite olja.. 
Sedan när det är klart så häller jag upp det på en tallrik och har på en klick smör och lite frukt pure. Idag blev det äppelmos ca 2 istärningar eller liknade då jag fryst in det i muffis format istället för istärningar.. 

Gröten gick ner i dag med och så lite mango banan pure till efterrätt och vatten att dricka!


Ser väl inte så där jätte gott men Kevin gillar det och det är ju huvudsaken! 


Havregrynsgröt

Ja det var vad Kevin fick prova på till frukost i dag.. Mixade bara havregryn och kokade med dubbla mängden vatten. Sedan på med en klick smör som fick smälta i med några klickar katri plommon klart att severa.. 
Och ner gick det! Till detta drack han vatten och till efterrätt katrinplommon puren som var kvar i burken.. 

Nej nu är det en lite kille som börjar blir trött här! Dags att sova en stund.. 

Påsken

Då var påsk helgen slut riktigt skönt med 4 dagar ledig tillsammans och fint väder har det ju varit till större del.. 
Tänkt ta lite kortfattat vad jag gjord dessa dagar.

Fredag: vaknade till en mulen och regning dag.. Åkte och tränade med syster. Sedan hem städa lite och ta hand om sonen medans sambon målade tak. 
Efter detta var det middag hos mina gudföräldrar.. Riktigt trevligt!  Åkte hem lagom till Kevin skulle sova och så mör vi i soffan. 

Lördag.. Packade och åkte hemmifrån vid nio, åka och hälsa på svärföräldrarna i västervik.. Stannade på vägen och åt lunch. När vi kom fram så fikade vi satt ute i solen riktigt varmt och skönt sedan middag och avslutade med en promenad inna sonen somnade och vi kollade på gladiatorerna.

Söndag. Förmiddagen spenderade vi hemma hos svärföräldrarna och eftermiddag så åkte vi in till själva västervik besöktes en lager butik men kläder käkade sen lunch på subway och gick ner till hamnen. 
Sedan åka och handla kvällsmat.. Hem igen och fika ute på altanen inna vi lagade middag och åt. Vid 19.30 åkte vi därifrån.. 

Idag så var jag iväg och tränade på förmiddagen sen så skulle sambon paddla kanot medans jag och svägerskan promenerar han även hälsa på mina föräldrar en snabbis innan det blev grillat hos svägerskan med familj.. Satt ute och åt hur skönt som helst sedan titta lite på tv och ge ungarna kvällstrött.. Sedan åkte vi hem la Kevin och kollade på tv..

Härlig helg helt enkelt! 
Tog lite bilder men har inte lagt in dem på datorn ännu...

Nej nu ska jag krypa ner i sängen 
Godnatt 

Tränings byxor

Har letat efter ett par träningsbyxor med hög mudd i midjan.. Hittade dessa på HM som verkar vettiga :) blir nog så att jag klickar hem den! 


149 går dem på billigt och bra! 
Hm har mycket snygga träningskläder till bra pris.. 


Dagens mat

Sitter här i fotöljen men en mätt och sovandes bebis i famnen :)

Han äter ju bara vanlig mat nu för tiden ersättning kan han få som dricka till maten då han inte alltid vill dricka vatten. 
Detta är vad han har ätit i dag. 

07,30 ellas kitchen banan ris och yoghurt. 1 smörgår rån och 2 majskrokar och så vatten

11,30 lunch kykling gryta med curry. 1/2 liten burk med frukt och vatten

13.00 2/3 stor burk med päron yoghurt och 1 smörgås

15.30 middag kikärtsgryta 1/2 burk frukt 

Så detta är vad han har ätit idag.. 
Blir väl ett mål till vid 18 tiden typ advokado eller pure med morot äpple och palstenacka :) sen så brukar det blir en skvätt välling vid 19.30.

Dagens frukost var inte den bästa men så kan det bli ibland..

Men så här brukar dagrna se ut dock brukar middagen bli först vid 17 tiden men idag var han hungrig så då blev det tidig middag.. 





Frukost



Detta var kevins frukost i dag smörgås med leverpastej och frukt pure samt vatten att dricka :) 



Godmorgon

Här ligger vi fortfarande kvar i sängen Kevin leker md ett gossedjur och jag kollar igenom telefonen lite så tänkte passa på att slänga in ett blogg inlägg. 

Idag kommer det vara fullt upp vi ska iväg med syster och mamma och kolla på ytligare tapeter och så är det babysim pch efter det blir det en tyr till ikea.. Min mor ska kolla på lampor och jag ska kolla på lite saker till vardagsrummet och badrummet. 

Men innan det så sk vi se till att få på oss kläder och få lite frukost i magen.. 

Hoppas ni kommer ha en bra dag! 

Box

Precis duschat efter ett Box pass.. Så jäkla roligt men har problem med foten så klara inte av och göra upp hopp och sådant så för nöja mig med knäböj och liknade annars då får. Jag avbryta efter ett tag då jag inte ens kan stödja på foten ! 

Nästa tränings pass är inplanerat på onsdag men då vanligt gym :) får se om det blir något mer då det är påsk.

Annars så har vi varit iväg och kollat på tapet med mamma.. Dom håller och renoverar och ville ha hjälp med smalråd! Kevin tycker det är kul att komma hemmifrån och få massa nytt att titta på! Sen spelar det inte så stor roll vad vi gör ;) 

Imorgon är det sista tillfället för babysim men vi ska väl fortsätta på fortsättnings kursen då Kevin tycker det är så roligt!




polarn och pyret

 
Dessa två fina bodysar från pop vill kevin ha.. Hur söt är inte den med glassarna?

Coka cola

Jag har och är beroende utav cola brukade dricka omkring 1,5 liter dagligen ibland mer! Så förra veckan bestämde jag mig för att sluta med cola så drack min sista cola i måndags! 

7 dagar utan någon cola! Så jäkla bra! 
Har bestämt mig för att inte dricka 1 enda droppe på hela april och sedan ska jag första fredagen i maj prova dricka 1 burk för att se om jag ens tycker det är gott längre. Det är vanligt att när man väl slutat med det och sedan provar så tycker man inte ena att det är gott!




RSS 2.0