Visby

Första dagen på Gotland bjöd på mulet och blåsigt väder! Men vi tog en tur till centrum åt lunch och kollade i lite butiker.. Väldigt trevligt trots vädret..

Hittade en butik med mamma kläder! Så blev ett mamma linne och en mamma kjol äntligen en kjol som passar!!

Nu så ligger jag på sägen och vilar har så sjukt ont i ryggen!! Vet inte vad den beror på har inte haft riktigt så här tidigare.. Hoppas det släpper snart.

Här kommer några bilder från dagen.. Så hoppas vi på sol i morgon!!


Gotland nästa

Bilen är packad, disken diskad och allt annat fixat! Så nu ligger jag och vilar mina värkande fötter i soffan framför tv.

Har inte haft stödstrumpor i dag vilket känns!! Jätte svullen och jätte ont! Måste helt enkelt inse att jag måste ha stödisar hela tiden varje dag från och med nu! Bara att gilla läget.. Har även på mig stödisar och tre kvarts byxor vissa dagar kanske inte det snyggaste med har inget annat val mitt i sommaren och tror iofs inte att någon har något att invända syns ju ganska tydligt att man är höggravid nu bara 44 dagar kvar nu!

Jaja nu ska jag fortsätta kolla på tv innan vi sticker till Gotlands färgan! Ska blir så härligt..

Får se om man tar sig tid att blogga något annars gör jag det när jag kommer hem igen..

Ha det så bra


Fixa och trix!

Ännu en dag då man har fått en del gjort.. Har tvättat och vikt in tvätt i garderoben, rensat ur badrumsskåpen och så skåpet på lilla toan. Sedan tog jag tag i skåpet med böcker i vardagsrummet och satte in en drös foton som bara låg i fotoalbum.. Ut över detta så har jag små fixat lite här och där.. En riktigt bra dag vad gäller hemma fix! Min sambo har inte legat på latsidan heller ska ni veta! Ska skriva mer om det i ett annat inlägg med bilder sen tänkte jag..

Men nu börjar det nog bli dags att laga lite middag.. Korvstråganoff står på menyn i dag..


Rensa i röran

I dag har jag fortsatt rensning här hemma.. I dag tog jag ta i min låda med räkningar och papper som står i köket.. Där slängs alla räkningar ner och sen så är det meningen att dem ska hamna i en pärm när dom är betalda detta händer väldigt sällan utan istället så blir det så mycket papper i lådan så det tillsist inte går att stänga den! Så i dag åkte alla betalade räkningar och dvs papper in i pärmen! Sedan så gick jag igenom medecin lådorna och så en del andra lådor som stod på hyllan i lilla toan så nu är det ordning i dem lådorna!

Slängde sådan som inte behövs och la alla medeciner som ska slängas i en påse för att ta med till Apoteket! Ska försöka ta mig i kragen under dom närmaste dagarna och gå igen badrums skåpet! Är en enda röra där inne så ska ta och gå igen det och verkligen slänga allt som inte används..

Märks att man är inne i en period då man bara vill rensa undan allt skit som ligger överallt!! Så jag försöker göra det jag orkar helt enkelt.. Skulle behöva städa förrådet på övervåningen kartongerna är det ordning i men allt är bara in slängt så skulle behöva plocka ut allt och sen lägga in alla i ordning så man lätt kommer åt det man behöver.. Och även så det finns utrymme att ställa undan sådant som inte behövs..

Nej nu ska jag ta och vila mina svullna fötter en stund och dricka ett glas kall apelsin läsk :)


Äntligen fredag

Då var det fredag igen! Men inte vilken fredag som helst utan sambons sista arbetspass innan semester dock så har han juren i helgen men får hålla tummarna att han inte behöver åka ut och jobba! Men på måndag börjar hans fyra veckor långa semester :)

Första veckan ska spenderas på Gotland! Tillsammans med svärföräldrarna och så sambons bror och flickvän!
Har precis varit ikontakt med hyres värden av lägenheten Vi ska hyra och löst det med nycklar och så då vi kommer dit mitt i natten och åker därifrån mitt i natten oxå..

Annars så händer det inte så mycket i dag blir en lugn kväll då sambon har jobbat väldigt mycket senaste dagarna. Har hyrt film och köpt godis och så ska jag göra pizza till middag :)

Hoppas ni har en trevlig fredag'


Jul. 18, 2013

Så nu var man hemma igen efter att ha varit iväg och träffat förra kollegan.. Hur trevligt som helst.. Hennes ungar lekte lite och kollade på ankorna sedan så fikade vi lite och så körde barnen bil en stund innan det vart en stund till vid lek platsen..

Sedan bar det av hemåt stannade på Sibylla och köpte med mig hamburgare till middag.. Gott! Nu så blir det en stunds vila framför gray's Anatomy..

Så hör såg jag ut i dag i alla fall.. En av dom få topparna som jag fortfarande trivs i!!


49dagar kvar!

I dag är det då 49!! Dagar kvar till beräknad förlossning! Jag börjar undra när tiden ska gå långsamt alla säger ju att tiden går sååå segt sista tiden.. Men jag tycker den rusar förbi och då har jag ändå varit ledig i nästan 7 veckor!!
Trodde tiden skulle börja krypa fram efter att man varit hemma någon vecka men inte då.. Och nästan vecka börjar sambon sin semester och vi åker till Gotland så då kommer väl tiden gå ännu snabbare!

Alla semester planer är ännu inte spikade men Gotland en vecka sen ska vi väl ner till Västervik och så Finland några dagar för att träffa mina nya släktingar. Med nya menar jag att jag bara haft kontakt med dem ett kort tag då dom är på pappas sidan.. Dom flesta av dem bor ca 10 mil från Åbo vilket är perfekt så svärföräldrarna bor där..
Dock så kommer jag ju vara någonstans i v 35-36 när vi åker dit tror jag vilket gör mig lite nervös vägrar föda på finsk sjukhus!! I Sverige är en annan sak där gör det inte lika mycket om det skulle råka sätta igång när man är bort rest, lite bökigt blir det väl men det är åtminstone i Sverige!

Nej nu ska jag sätta på mig lite mascara och sen åka iväg ska stanna och matta kisse katterna på vägen tänkte jag.. Och om jag orkar bära ut säcken med kläder så kan jag dumpa av den oxå!


Soligt!

Ännu en dag med vackert väder så idag blir det en tur till hågelby med gamla kollegan och två av hennes barn.. Fika och snacka lite skit.. :) men innan dess ska jag tvätta en maskin tvätt och fixa lite :)


Fungerande Ac!!

Blev en riktigt härlig dag i dag.. Svägerskan åkte som sagt med när jag lämnade bilen på service och med sig hade hon svärmor. Så när bilen var inlämnad så åkte vi i väg till ett fik i järna jätte mysigt och allt ekologiskt!! Satt ute med en dam och fontän precis brevid där massa fåglar stannade och badade :) sedan så gick vi och kollade på rosen trädgården som fanns där och så kollade vi in den lilla butiken.. Sedan började vi röra oss mot verkstaden igen men stannade på Max och tog varsin lyx shake :)

Åkte och hämtade min bil och nu fungerar ac igen!! Kyler hur bra som helst och inget läckage hittade dom heller ska tillbaka en snabbis på måndag för att dom ska kolla igen :)

Efter detta bar det av hem och så har jag legat och kollat på ett avsnitt av bones och haft koll på en aktion på tradera som jag vann:) visar bild och berättar vad sen..

Nu ska jag äta lite middag..

Hoppas alla har haft en bra dag i solen!


Magen v 33

Ska sticka iväg och lämna in bilen på ac service nu så får man hoppas att den funkar sen..

Svägerskan ska följa med och köra mig hem sen så man slipper sitta där under tiden så hämtar väl jag och gubben bilen i eftermiddag..

Här kommer en bild på magen denna vecka.. Otroligt dåligt bild och jag ser allmänt trött och sliten ut..


Kläder

Helt otroligt vad dålig jag är på att blogga.. Ledig som man är och ändå så tar man sig inte tid till det.. Börjar förstå pensionärer som aldrig har tid hehe..

Jaja i dag så har jag i alla fall varit iväg och handlar samt matat en kompis katter.. Sen så har jag inte gjort så mycket mer min mormor var förbi med en jordgubbs planta som hon vill att vi ska ta hand om medans hon är borta! Hur man nu ska lyckas med det utan att ta död på den! Hjälp :)

Ska väl ta och diska lite och så kanske ta och fortsätta med resningen bland alla kläder.. Har en tvätt korg med kläder i förrådet som jag rensade ur garderoben i början av grav ska ta och kolla om jag verkligen ska spara allt.. Försöker vara lite hård denna gången när jag rensar så man verkligen gör sig av med allt skit som man ändå inte använder eller kommer använda efter grav heller.. Endel kanske man kan sälja vidare men det mesta åker till UFF lådan så slipper man besväret..


Tum

Ja i dag var vi på TUL! Bebis i magen mår bra och allt såg bra ut.. Kollade lite olika mått och sedan lyssnade dom även på flödet i navelsträngen vilket oxå visade helt normalt..

Sen har han även vänt sig och lagt sig med stjärten nedåt.. Fötterna hade han någonstans i närheten av ansiktet otroligt att dom är så viga dem små.. Bebisar kan ju liksom sutta på sina egna fötter! Sj får man inte ens fötterna i närheten av ansiktet :)

I alla fall så beräknas han väga 1956g helt enligt skalan +0,2 % vilket inte är något! Så nu kunde jag säga till sambon att bebis inte alls har blivit onödigt stor för att jag äter sötsaker :)

En liten bild på miraklet som spenderar sin kväll med att kittla mig jumskarna.. :)


svullna trötta fötter

är så svullen om fötterna nu! efter en hel dag med stödstrumpor ser jag ändå ut såhär om fötterna!!



RSS 2.0