Godmorgon

Lillfisen sover fortfarande så jag passar på att slänga in ett inlägg.. Uppe tidig i dag då sotarn ska komma någon gång mellan 7 och 12 sambon hade tagit fel på dagen och trodde det var igår som han skulle komma han mindes oxå att det skulle vara någon gång mellan 7 och 4 så jag höll mig snällt hemma hela dagen och väntade men inye kom det någon inte så konstigt kanske..  

Så nu är det bara och vänta och se när han tycker upp hoppas på tidigt för jag ska träffa R kl 10 typ.. Kan krocka lite det där jaja det löser sig på något sätt :) 

Nu är det någon som är påväg att vakna här matdags för honom han åt senast vid 3 så han har sovit länge :) var bara uppe och matade honom en gång i natt han fick mat vid 12 när vi gick och la oss och sen så ville han ha vid 3 och nu han jag gå upp innan honom :) kan inte klaga.. 

Nej nu ska vi börja våran dag här ha det så bra. 


Skön sovställning? Jag har lyft upp honom under natten men han hamnar upprepade gånger i fotänden  av sängen gärna med rumpan emot och benen i luften som om han skulle sitta liggandes :) 

Stl 62



Idag inviger vi stl 62 här hemma:) 
Våran lilla kille har vuxit ur det mesta i 56 han kan ha vissa plagg fortfarande men det mesta är dags att plocka undan.. Några plagg ska vi spara, vissa ska säljas och så ska jag ge bort lite oxå... 

Idag blir det att åka iväg med svägerskan jag ska bland annat köpa pyjamaser åt Kevin då vi inte har några i passande stolek längre.. 

Jaha så sitter Kevin och så sitter Kevin och pressar fram en present så här på morgonen.. Jaja bara att vänta på att han är klar och byta på honom sen så vill han ha mer mat då kan kräks endel när han krystar.. 

Underbar måndag

Har haft en väldigt bra månad så här långt.. Blev att vakna vid sex i morse vilket inte är det roligaste men men.. Sedan så ringde syrran och undrade om jag ville med och träna så lämnade kevin hos min mamma och åkte och tränade i dag var det benen som fick sig en omgång kommer troligen ha lite tränigsvärk i morgon men det är  ju ett kvitto på att man gjort något! i dag har jag i alla fall träningsvärk i magen efter gårdagens core pass.. 
 
Har även hunnit handla, slänga sopor på miljöstationen och tvättat.. Och så har jag kollat på ett avsnitt av the vampire diaries oxå och kl är bara kvart i tre! 
 
Nu tänkte jag ta och byta på lille man och ge honom mat och så ska jag ta och vika tvätt innan det är dags att börja med middagen! 
 
I morgon blir det ännu en tur till gymmet för att utnyttja min gratis pt timme som jag fick när jag skaffade mitt gymkort.. Får se vad det är för något anagligen går hon väl bara igen bra övningar och hur maskinerna funkar skulle jag gissa.. Får se om det blir något mer pass innan söndagens core pass eller om jag helt enkelt nöjer mig med detta.. 
 
Nej nu ville kevin ha mat :) 

Söndags träning

Söndag igen då tiden går verkligen sjuk fort känns som om det fortfarande är september men på fredag är det 1 nov!! Vart tog okt vägen?? 

Idag så har jag i alla fall varit iväg och tränat nu på morgonen blev cykling styrka i armar och sedan 30 core inte illa!! 
Nu har jag precis ätit lite och kollar på ett avsnitt av vampire diaries.. 

Tänkte ta och forsätta att plocka i köket idag sen ska vi till min mamma och gratta henne hon fyllde år i onsdags så ska dit och äta middag och fika..   

Sen blir det nog bara mys i soffan innan läggdags... I morgon är det månad igen och med andra ord vardag.. 

Servis

Nu när vi hållet på och bygger ett nytt kök så har jag börjat snegla på en ny servis öven om min sambo tycker det är onödigt han tycker den gamla duger men jag vill gäna ha en ny och fin servis i till det nya fina köket!! 
 
Passade då att man snart fyller år så man kan ta och önska sig den min syster har ju tjatat på mig att säga vad jag vill ha så kan ju önska mig denna av henne! 
 
Kommer från ikea och heter arv finns öven i ljusrosa båda är väldig fina och jag kan inte riktigt bestämma mig för vilken färg jag vill ha! Fast vitt är väl egentligen bättre så tröttnar man inte på färgen i alla fall!
 
Vill även nyta ut våra cola glas till några snyggare! dessa står ganska bra till! 
 
 
Dock kommer väl sambon helt vägra byta ut glasen vi har! 
 
Längtar så tills det nya köket är klart! 
 
 
 
 

lördag

Denna dagen har verkligen rusat förbi! Känns som om det nyss var morgon och nu är det redan kväll/natt! Min killar har redan gått och lagt sig och jag ska alldelse strax ta och  göra dem sällskap! 
 
Har i alla fall skrivit in alla recept som jag har haft liggade på olika papper in i en recept bok så nu ligger alla samlade på ett ställe! Mycket lättare att hitta det receptet man behöver nu! Sedan så plockade jag lite i köket innan det vart den tur till bauhaus och affären! sedan så har vi bara myst i soffan hela kvällen!
Har med andra ord inte fått sådär super mycket gjort hemma i dag men det gör inte så mycket! 
Nee om man skulle ta och göra sig iordning för sängen! 
 
Hoppas ni har haft en fin lördag!!

Kevin 6veckor och 2 dagar

Idag var det dags för ännu en kontroll hos bvc.. Kevin är nu 6 veckor och 2 dagar gammal. Han väger hela 5700g och är 58cm lång så han fortsätter att växa så det knakar! 

Han har även börjat le och jollra :) hur mysigt som helst när man får ett leende till svar och ett glatt joller!! 

Bästa kontroll hos bvc är om ca 2 veckor då är det dags för två månaders läkar kontrollen oxå.. 

Jag avslutar inlägget med att bjuda på några bilder :) 










Finlands visit!

Var ett tag sedan jag skrev här hehe.. Min i torsdags kväll tog vi båten över till finland och kom hem igen i söndags kväll sen har vi hållt oss sysselsatta sedan dess.. 
 
Tänkte jag skulle ta och skriva några snabba rader om hur resan gick och så..
Var lite orolig för hur det skulle gå att åka iväg med kevin men det gick hur bra som helst han var så snäll och sov gott både på båten och hämma hos svärföräldrana! Vi stannade först hos svärisarna på fredagen och sov över där sedan på lördagen satte vi oss i bilen för att gå på brorsonens dop. ca 2 timmars bil resa var det och kevin klarade det galant! han sov hela vägen.. Sedan var det dop och samtidigt träffade jag min bror och kusin för första gången kände mig lite som årets turist attraktion ett tag men annars så gick det bra.. Vi stannade dock inte speciellt länge då vi skulle åka tillbaka till svärisarna igen så in i bilen igen efter tag började dock kevin skricka efter mat så jag fick snäll hoppa in i baksätet och ge honom flaskan men det fungerade det oxå sedan somnade han om igen och sov resten av vägen!
Så måste säga att min son ha skött sig exempasikt! 
 
Nej nu måste jag göra i ordning min son så vi kan åka i dag står BVC och ikea med C på schemat! 
Kanske skriver mer senare och visar lite bilder från dopet :)

Godmorgon

Vaknade för en liten stund sedan men ligger fortfarande kvar i sängen.. Kevin ligger i sin vagga och sover så gott men kommer vakna start för mat.. 

Idag står det pakande på schemat för oss ikväll tar vå båten över till Finland ska på min brorsons dop dom är på lördag och passar på att besöka svärföräldrarna på samma gång :) 
Men i alla fall är det en hel del att paka och så ska sambon sätta på vinter däck på bilen då det är minusgrader i Finland.. Lagom roligt.. 

Nej om man skulle gå upp och passa på att få in den rena tvätten i lådorna inna. Lilleman vaknar.. 

Juste är ju dags att väga sig i dag oxå då jag ibte har tillgång till någon våg i morgon.. Tror dock inte att det har hänt något denna veckan var ju bara igår som jag skötte maten.. Men ska ta vikt och mått och redovisa här senare.. 

trött

Idag har pappan i hushållet jobbat över så jag och kevin var ensama enda till kl 20 men inga problem där.. 
Kevin var vaken i flera timmar nu på eftermiddagen sov bara korta stunder på 10 min så efter flaskan vid fem så dröjde det ca 30 min innan han somnade och sov gott fram till halv nio-nio då vi badade honom och nu har han precis fått en flaska till och ligger nu i sängen.. Jag ska snart göra min familj sällskap tänkte jag är väldigt trött så jag varit vaken sedan kl 05,30 då jag gav kevin mat och sen inte kunde somna om! Kevin sov gott men jag kunde bara inte somna utan tankarna vadrade ivägg fram tills att kevin ville ha mat igen och då bestämde jag mig för att gå upp och kanske få något gjort!
Tog och beställde inbjudnings kort till dopet som kommer vara den 14 dec så i slutet av denna veckan eller början av nästa vecka så borde dem komma.. Så är bara att ta reda på alla adresser och köpa frimärken så man kan få i väg dem ganska så direkt.. Bokade öven församligshemmet så vi kan ha dop fikat där så slipper vi trängas ihop här hemma :) 
Har öven vikt massa tvött hade tre fulla tvätt korgar med ren men ovikt tvätt! Har även kört två maskiner till som nu ligger i torktumlaren så det ska jag försöka vika i morgon hade jag tänkt.. 
 
Nu är i alla fall all cola och alla godsaker slut här hemma så i morgon ska väl det bli bättre med maten hoppas jag :) ska i alla fal satsa på det! Hoppas även att jag ska kunna gå på ett kortare spinnig pass i morgon men det passet går kl 17 så det beror väl på när sambon slutar annars kanske svägeskan tar kevin en stund tar ju bara 1 timme om man går på ett 30min pass :) Jaja få se i morgon hur det blir med den saken annars får jag väl ge mig ut på en promenad en stund eller kanske damma av våran cross trainer här hemma :) Det kanske jag skulle satsa på köra ett 30min pass på crosstrainer om jag orkar så länge hehe efter ett par min så är man ju helt slut! 
 
Nee nu ska jag ta och göra mig iodning för natten.. 
Godnatt
 
 

Start mått!

Så nu ska jag ta och lägga upp start vikten och start måtten så man har något att jämför med sen..
 
Start mått den 12/10-13
 
arm: 32cm
Bröst: 101cm
Midja: 89cm
Mage: 109cm
Stuss: 113cm
Lår: 66,5cm
 
Vikt: 89,9kg
 
Fy inga roliga siffror!
Men det ska det bli ändring på!! 

Träning och mat upplägg

Nu är alltså veckan då det var tänkt att jag skulle köra igång ordentligt med träning och att äta bättre! 
Och hur har det gått så här långt då jo just nu sitter jag och avnjuter ett glas cola! 
Men var i alla fall iväg och tränade igår med R vi började med att gå från tumba till gymmet och där körde vi lite uppvärmning och sedan ett helkropps pass.. Sedan så promenerade vi tillbaka igen så det blev ut över träningen på gymmet 4,8km promenad inte illa ;) 
 
Även dag kom jag ut och röde mig blev en promenad tillsammans med min mor på 3,8km inte helt illa det heller :) Målet ligger ju på att komma ut och gå ca 4km tre gånger i veckan vilket då blir 1,2mil misslyckades med det förra veckan då jag bara kom upp i 7km promenad men denna veckan ska jag klara av det har gått 8,6km så här långt så har ca 3,2km kvar att gå tänkte väl försöka ta det på fredag tillsammans med svärmor om hon är sugen på det..
 
Tänkte ta och skriva lite om hur jag har tänk lägga upp träningen.. Tanken är att jag ska försöka träna 3 gånger i veckan på gymmet två pass med styrke träning, ena gången kör jag över kropp och andra passet blir underkropp med lite mage och rygg varje gång. Det tredje passet har jag tänkt ska vara ett konditions pass vilket kan vara allt från dans till spinnig..  
Ut över detta ska jag ju även gå 1,2 mil i veckan.. 
 
Maten tänker jag lägga upp som så att jag äter antigen havregryns gröt eller driker en shake till frukost.
Lunchen blir en shake och så sedan vanlig middag på kvälle och blir jag hungrig där imellan så blir det frukt eller något annat nyttigt mellan mål.. 
Ska öven dricka typ en shake efter träningen om jag inte träna precis innan middagen förstås.. 
 
Körde något liknade förut och det funkade kanon för mig!
 
Så nu ska man bara få ordning på maten så ska fläsket bort!! 
Vägning kommer ske på fredagar är det tänkt dock blir det på torsdag denna veckan då jag är i finland under helgen! 
 
 

25 års firandet

Hade en så sjukt trevlig kväll hos c i fredags! Träffade massa gamla vänner som jag inte träffat på flera år! Kul att få snacka ikapp lite och veta vad som hänt i deras liv! 

Blev en mycker kväll för mig men det gjorde absolut iget hade lika trevlig ändå! 
Men inom en snar framtid planerar jag att dricka något glas vin i alla fall var så länge sedan om man inte räknar alkoholfria men dem har en förmåga att smaka saft eller så typ så är ju ibte alla samma sak! 

Här kommer en bild på födelsedags barnet ;)





Åå mina ben!

Är så sjukt mör i ben rumpa höfter och rygg!! 
Började dagen med 60 min spinning sedan hemma så har jag fått in all ved i vedbon! Tog sin lilla tid! 
Kommer få ångra detta i morgon känner jag när jag redan nu  känner av det!! 
Jaja det har effekt i alla fall! 

Har även tagit alla mina mått i dag så jag har start mått, ska ta nya varje måndag har jag tänkt tillsammans med vikten! Har även tagit bilder på hur jag ser ut just nu! Vet dock inte om jag kommer lägga upp dem här eller om jag bara behåller dem för mig själv för det är ingen vacker syn!

Men måtten och vikten kan jag lägga upp i alla fall så får ni följa under resans gång för att få en kropp som jag är nöjd med! 

Ska försöka lägga in mått och så i morgon! Nu är jag så trött att jag knappt vet vad jag själv heter så ska ansluta mig till mina killar och krama kudden :)

Godnatt
 


Träning

Så jäkla skönt det var att träna :) 
Gymmet verkar riktigt bra! Fina lokaler mycket uppvärmnings möjligheter och mycket olika styrketränings maskiner och fria vikter :) 

Dom har även en hel del olika klasser att gå på!
Och så ingår solning i priset oxå och när man teknar ett helårs kort så får man en väska och vatten flaska och 1 pt timme inte illa!! 

Så jag tänkande ett helårs kort så i morgon bitti blir det spinning! 

Nu är jag i alla fall hemma ocj har precis ätit lite! Sonen ligger i sin babysitter och tittar sig omkring ska väl strax göra lite mat åt honom och så väntar vi på att sambon ska komma hem så jag kan duscha oxå fixa till mig lite innan det blir 25 års firande ikväll :) 

Jaha så fick Kevin hicka hehe inget ovanligt han har det varje dag det hade han i magen oxå flera gånger per dag! Tur att han inte verkar allt för störd av det då det inte hjälper att ge honom mat! 

Nej nu ska jag sluta sitta här! 



Fin bild

Måste bara visa denna fina bild som jag tog på kevin när han var 3 dagar gammal! Tagen med system kamera ska bli bättre att fota med den istället för mobilen blir så mycket bättre bilder!
 
 
Denna bild har jag tänkt framkalla för att ha på min blivande fotovägg här hemma!
 

Fredag

Igår kväll var trevligt men det finns helt klart en anledning till att man inte bjuder över familjen oftare hehe :) 
I alla fall så vart smörgåstårtan riktigt lyckad! inte illa att lyckas få ihop den och få den snygg oxå med en bebis hemma :) 
 
Sedan när familjen åkt hem så kollade denna lilla familjen på film.. Små citroner gula riktigt bra om man bortser från att dom inte har följt boken för femöre.. Men en bra och lite små rolig film i övrigt.. 
 
Idag så ska jag åka och träna kl 13,00 medans mormor är med sitt barnbarn toppen att ha sin mamma så nära hehe :) Och så i kväll så ska jag åka och gratta C mendan kevin får stanna hemma med sin pappa. Ska blir skönt att få lite egen tid känner jag vilken dålig mamma jag är va ;) 
Ska blir extra skönt efter denna morgon då sonen har haft gaser så han han ätit krystat och spyt för att sedan börja om igen men att äta krysta och spy! 
Har även fått ligga lite på magen för att träna nacken och han håller upp huvudet riktigt bra i typ 15 sek och även en del av bröstet följer med upp! Min duktiga kille! 
Ja och så vaknade han igen efter att ha sovit 10-15 min så här håller han på hela dagen typ är vaken och sen sover 10 min typ och är vaken igen så framåt 1-2 tiden så är han övertrött! tur att mormor ska ut och gå med honom så sover han gott... hehe okej nu somnade han om igen! 
 
Nej om jag skulle ta och kolla så allt finns i skötväskan tills mormor ska ha den.. Kanske ska starta diskmaskin oxå hehe jag har plockat ur den och sedan fyllt den igen men startade den inte det är något jag är expert på så sen när man lagar middag och får mer disk så måste man först köra maskinen och sedan ladda om den och köra igen..
 
 

Overall

Tänkte lägga ut två bilder på min lilla kille med samma overall på sig..




Den här bilden är tagen när han är 5 dygn gammal.. Han druknar i overallen:) 


Och denna är tagen i dag 1 månad gammal :) nu har han vuxit i den :) 

1månad gammal och ser tillbaka

Idag är det den 10de okt vilket betyder att kevin blir en månad gammal i dag! 
Han har redan funnits hos oss i 1 månad.. Tiden går så sjukt fort men samtidigt känns det som om han alltid har funnit här ju.. 
 
För exakt en månad sen så gick jag hemma med värkar men trodde hela tiden att det var falsk alarm och att det skulle stanna av när som helst oj vad fel jag hade ut kom istället en otoligt söt lite killle.. 
Två veckor följde sedan som var både hur undernara som helst och skit jobbiga! amningen strulade ju och ingen på bb lyssnade på mig utan sa bara att jag skulle fortsätta amma!! Tredje natten var inte rolig kevin vägrade ligga i sin korg och bara gnällde även när han låg brevid mig så sov inte många minuter den natten och på dagen så var han inte heller helt nöjd utan skulle ligga i famnen på en hela tiden! 
 
Första natten hemma så var jag vaken till kl 03,00 med kevin då han bara gnällde och vred sig tills pappa tog honom och han somnade gott i våran säng! 
 
Och ut över detta så var jag övertygad om att han inte fick i sig tillräkligt med mat! Dels så känndes han slö hur nu ett nyfött barn kan kännas så dom sover hela tiden! och så bajsade han inte och kissade knappt Vilket absolut inte är bra! Så vi åkte och köpte ersättning till honom och började ge det! och Vilken skillnade det blev redan dagen efter så var han piggare han var ju vaken en stund och tittade sig omkring och dessutom så började han kissa! 
Bajsar gör han ca 1 gång om dagen eller varannan dag vilket är normalt för honom.. 
Vilken lättnad det blev när vi började ge ersättning och jag pumpade nu såg vi ju på honom att han mådde mycket bättre och vi kunde sluta oroa oss över den delen! 
 
efter att han fick ersättning så sov han i sin egen vagga och trivs väldigt bra med att sitta i babysitter eller ligga på en filt och bara titta sig omkring.. 
 
i alla fall så är han i dag 1 månad gammal och är nu förtiden vaken ibland flera timmar i sträck det är lite olika från dag till dag vissa dagar är han vaken mer och vissa mindre.. Han är ett riktigt marvarak och äter ca 150ml esättning per gång och på kvällarna gärna lite mer eller snarar han småäter hela kvällen typ till kl 21 eller så och då brukar han somna och sedan sova allt mellan 3-8 timmar.. Så det är väldigt olika hur ofta han vaknar på natten..  
 
I övrigt så är han en väldigt mysig kille som älskar att ligga på skötbordet och att bada! 
 
I dag så var vi även hos bvc för att väga och mäta honom och han väger i dag 5020g och är 56,5cm lång så stora killen :)
 
Här kommer en list på han vikt och läng sedan han föddes fram till nu!
 
0 v och 0d 3940g och 53cm
0v och 3d 3595g och 53cm
0v och 6d 3705g och 53cm
2v och 0d 4120g och 53cm
3v och 2d 4700g och 56,5cm
4v och 2d 5020g och 56,5cm
 
Han går alltså stadigt upp i vikt och har även vuxit 3,5cm på längden! 
Han har nu st 56 i kläder! 62 är inte att tänka på ännu då han druknar i dom plaggen.. 
Så i dag fick han lite nya kläder i stolek 56 i 1 månads present  :) visar upp honom i dom sen!
 
Senare i dag kommer mina föräldrar och min syster över hit och äter middag och så ska vi fika med lite tåra oxå :) Blir smörgås tårta till middag som jag gjorde för en stund sedan som nu står i kylen och gottar sig! 
 
Nej nu ska jag ta och göra mig en smörgås tänkte jag få se om kevin vill ha lite mer man då han kräktes upp den del han brukar nämligen vela det.. Måste i alla fall byta kläder på honom då han är blöt av spyorna ;)
 

Prov träning och annat

Han inte blogga alls igår..  Vaknade sent och sen var det bara att göra oss i ordning för att åka och träffa en annan mammaledig för en promenad.. Min mamma var förbi med kevins filt som hon har stickat oxå! Den blev hur fin som helst! Ska ta en bild och visa senare..
 
Mamman som jag träffade var trevlig och det blev en promenad på 5 km! Hennes dotter var 8 veckor gammal alltså 4 veckor äldre än min plutt men var mindre än kevin dom vägde väl ungefär samma men hon var kortare.. Det är inte helt omöjligt att kevin väger mer änne henne det får vi veta på torsdag..
 
Efter promenaden så åkte jag för att träffa C plockade upp henne vid hennes jobb sen så åt vi på donken och så kollade vi på en barnbutik och köpe ersättning.. Sen bar det av hem till henne för att fika och prata om hennes blivade bebis hon ville veta vad jag använt mest och inte klarat mig utan så här långt! Och så självklart blöjbyten på lillen då han fick ren blöja när vi kom dit och sedan bestämde sig för att bajsa direkt efter det :) Slår aldrig fel det där.. 
 
Sedan var det bara att åka hem och laga lite middag och lämna över kevin till sin pappa så jag kunde åka och träna med syrran och en kompis! Underbart att träna igen! provade på ett obemanat gym och sen är tanken att vi ska pröva på ett annat gym under veckan! ska köpa gym kort innan denna veckan är slut är tanken så ska jag komma igång på allvar i nästa vecka! 
Tränade ca 1,5 timme promenerade från kompisen till gymmet och sedan tillbaka så då blev det 2km promenad till.. Alltså så blev det 7km promenad igår! 
 
Idag har jag tänkt städa och så skriva en matlista och åka och handla lite.. Ska väl försöka stapla lite ved oxå hoppas kevin vill sova i vagnen ute en stund sen.. Just nu är han vaken och har varit det sedan kl 10 kommer väl vara vaken en stund till.. Ska fixa lite och sedan mata honom så somnar han nog gott när vi åker bil :)
 
Ska försöka skriva något mer inlägg här inne oxå!
 
 

planer och renovering

Söndag igen då.. Vi gick upp här vid åtta snåret då ville lille man ha mat sedan så har han nöjt legat i babysittern och i min famn :)  Vi ska börja göra oss klara för att åka iväg ska på underbara barn mässan tillsammans med min mamma..  Ska ta och förbereda med vamt vatten i temosen även om det säkert kommer finnas möjlighet till uppvärmning på mässan men så slipper man köa för att värma vatten. lill fisen blir så otålig när han får vänta på maten :) Allt ska ju serveras direkt! Helst för 10 min sedan.. 
 
Sambon som hade tänkt hålla på med köket fick åka och jobba han har ju jouren denna helgen! Förhoppnings vis är han klar snart så han hinner få något gjort han känner att han inte hinner med! Han önskar att han hade fått mer gjort i helgen.. Igår var vi i alla fall iväg och kollade på färg och tapet :) Har hittat en fin tapet som vi bådar gillar dock är vi inte överens om färg på väggen med fönster jag vill ha vitt där och så någon snygg tapet på den korta väggen där köksbordet kómmer stå.. Och han tror inte vitt kommer passa där då han inte tycker det passa så bra nu när det är grundat men man få ju inte glömma att vi inte har varken golv eller köket på plats ännu..
 
Nej nu ska jag ta och göra mig iordning få på lite smink och så.. dessutom ser det ut som lille man vill ha mat igen :) matvarket!

Årets första



Var och handlade i dag och fick syn på dessa :) japp årets första julmust! Nu är det verkligen höst.  Dom börjar tidigt ca 2,5 månader kvar till jul eller kanske 2 för julen börja ju ändå reda i slutet av nov början av dec!  Åh längtar så efter jul! Så mysigt med jul pynt och jul musik! 

Latdag

Igår kväll vart riktigt trevlig.. Pizza till middag och sedan film och godis på det!  Och så självklart kanelbullar då det var kanelbullens dag! 

Idag har vi inte gjort något alls.. Jag gick upp vid nio och killarna vid tio.. Sedan har vi typ inte lämnat soffan mer än för att mata och byta på Kevin som är väldigt pigg i dag han har sovit små korts stunder mer varit vaken mest! 

Blir väl inte mer spännande än såhär i dag.. Riktigt lat lördag.. 

Eller stinkande Kevin släpper väder här och det luktar då inte rosor!! 

Underbar natt!

En riktigt bra natt har vi haft här! Sonen åt vid 21 igår kväll och sov sedan ända till 04;30 åt igen och sov till nu! Alltså så har han bara vaknat 1 gång i natt! Hoppas hoppas att detta håller i sig!  



En gammal bild på när han sover i vaggan:) 

Idag är hela dagen fullbokad och ikväll ville sambons bror med flickvän ära middag med oss dom saknar lillen! Tror inte dom har träffat honom sedan dagen efter att vi kom hem från bb eller sambons bror har sett honom engång till efter det under den vecka så det är ett tag sedan.. 

Undrar om dom kommer tycka att han har växt!  
 Ligger kvar i sängen och fundrar på om jag ska sova en stund till eller gå upp.. Tror jag ligger kvar en stund och tar upp Kevin i våran säng och myser  lite :) 

Middag



Idag blev det en super god köttfärslimpa med taco smak till middag! Lite roligare än den vanliga köttfärslimpa.. 
Middagen äta framför en film och sedan har familjen myst i soffan sedan dess.. Ska ta och förbereda ett bad till Kevin.. 

BVC

I för middags var vi på bvc för att väga och mäta kevin.. Och han växer så det knakar!
 
Han är i dag 3 veckor och 2 dagar och väger 4700g och är 56,5 cm lång. Huvudomfånget låg på 38,3cm!  Så en stor kille med andra ord men han följer sin kurva.. Ska tillbaka om en vecka igen och då är han hela 1 månad gammal! 
Nästa vecka kommer han säkert vara uppe på 5kg skulle jag gissa men det visar sig..
 
Nu sitter vi hemma igen eller kevin sover i sin babysitter och jag har fått äta lunch och kollat på greys :) 
Ska nog passa på att städa toan nu medans han sover.. Behöver torkas av och blöjhinken behöver tömmas då den börjar bli full. Ska nog starta en maskin med tvätt oxå perfekt att tvätta på dagen så kan jag köra torktumlaren i kväll så blir det varmt och gott i badrummet när kevin ska bada.. 
Vet ej om jag ska ge mig ut på en promenad i dag eller om jag ska hoppa det. Har redan gått 3 ggr vilket var målet och ska väl gå i morgon med mamma så kanske ska ta en vilo dag i dag.. Försöka få lite gjort hemma oxå.. 
 
 

Ännu en dag

Ännu en dag börjar lida mot sitt slut.. 
Har hunnit med en del i dag i alla fall.. Började dagen med mys i soffan med lillen och sedan så en promenad i dag gick  vi samma stärka som tidigare på 58 min bra tid :) 

Efter det åkte jag mamma och Kevin och handlade så nu har vi mat hemma till resten av veckan.. 
Sedan hem lägga Kevin i vagnen där han sov gott medans jag fortsatte ta hand om veden som jag började med igår.. Sambon var iväg och köpte.8 kubik ved i måndags så det måste staplas in.. Har fått in lite mindre än hälften på två dagar :) igår eftermiddag höll jag på i två timmar medan Kevin sov inne medans pappa höll på med köket :) 
Höll på ca 1 timme i dag innan Kevin vaknade så då var det dags för blöjbyte och matning.. 

Sedan satte jag honom i babysittern medans jag diskade och lagade middag..
Samtidigt kom sambon hem och så var min morbror förbi med lite golv till oss.. 

Efter middagen så tog sambon hand om sin son medans jag vek in tvätt och duschade.. Så bytte vi så sambon fick duscha.. Sedan så har vi myst i soffan framför arga snikaren.. 

Nu börjar det bli dags för att göra iordning lilleman för sängen och så ska vi oxå lägga oss.. Brukar försöka komma i säng vid tio tillsammans med sambon på vardagar så man inte håller honom vaken eller väker honom i onödan.. 

Nej nu ska jag ta hand om disken eftermiddagen.. 

3 veckor gammal

Igår blev våran fina son hela 3 veckor gammal! om en vecka ca blir han 1 månad.. 
Vart tar tiden vägen? Känns så overkligt att han redan har blivit så gammal! 
 
Han växer så det knakar man kan nästan se hur han blir både längre och rundare.. Ska till BVC i morgon så då får vi veta hur mycket han har växt men gissar på att man väger närmare 4,5 kg och har säckert vuxit flera cm! 
Han har nu vuxit i stolek 56 vissa byxor är fortfarande för stora för honom men i övrigt sitter den nu bra men om någon vecka så kommer det nog vara dags att plocka fram stolek 62, ska blir kul att få använda alla kläder som han fått från alla.. 
 
Han är vaken längre perioder nu ibland i flera timmar i stäck och så sover han en längre stund innan han vaknar igen eller så sover han korta stunder på 15 min med jämna mellanrum det är lite olika från dag till dag.. 
 
Han har nu två kvällar i rad sovit 7 timmar i sträck från typ 7-8 till runt 2 på natten innan han vill ha mat igen sen har han somnat om och sovit till 6 och ätit igen.. Vid sex brukar han somna om men det kan ta en stund och så sover han till 8-9 någon gång..Hoppas verkligen att det håller i sig peppar peppar!  Där omkring brukar vi gå upp och äta frukost och byta blöja och byta från pyjamas till vanliga kläder.. Försöker ha som runtin att byta till och från pyjamas på morgon och kväll direkt i anknytning till och från sängen sen har vi inte satt någon tid på det men jag hoppas att han lär sig den rutinen när han blir äldre så att han vet att det är läggdags.. 
Sen blir det självklart så vissa kvällar så att pyjamasen åker på och så myser vi i soffa en stund innan läggdags.. 
 
På dagarna gör vi lite vad som faller oss in förmiddagarna brukar vi mysa i soffan och plocka lite hemma sen brukar vi försöka gå ut och gå en runda.. och kvällarna spenderas lite olika beroende på vad sambon gör.. 
Vissa kvällar jobbar han med köket och andra kvällar så umgås han med sin son.. Eller han umgås med sin son varje kväll men lite olika länge :) 
 
Nej nu ska vi göra oss i ordnig för att åka upp till mormor och gå en promenad.. 
 
 
 

Gårdagen

Blev en promenad igår och denna gången gick vi samma runda på endast 1 timme och 15 min så 4 min snabbare än tidigare.. 

Efter promenaden blev det mat och så noppade min syrran mina ögonbryn, så nu börjar man se ut som en människa igen hehe.. 
Gör verkligen stor skillnad när man har plockade ögonbryn.. Man ser så mycket piggare ut.. 

Sen blev det att åka hem och kolla på tonårsbossen och sen  sängen.. 
Kevin åt vid 19 tiden och sov sedan ända till kl 02;00 trodde kl gick fel när jag såg vad den var!! Sedan dess har han ätit var 3 timme.. Han åt för ca 2,5 timmar sen nu så han kommer vakna snart igen och vilja ha mat.. 



RSS 2.0