Fredags mys!

Sådär nu har vi avnjutit en alldeles underbar middag var så sjukt gott! Och så satt man ute i solen oxå vilket gjorde det hela ännu bättre :)

Nu blir det fredags mys med film och godis är tanken vi är sådär lagom nyttiga ikväll men så är det fredag och då får man äta lite extra :)

Hoppas ni har en underbar fredags kväll!


Sista!

Då var sista arbetsdagen avklarad. Känns hur skönt som helst speciellt då jag i dag har haft sjuk ont i fötterna samt att bäckenet har värkt mer än vanlig och så har jag haft halsbränna hela dagen typ.. Så att det var sista dagen på jobbet kändes väldigt bra.. Ska bli skönt att vila upp sig nu men det finns en stor risk att jag bli uttråkad på att gå hemma under sommaren! Men kommer finnas saker att göra här hemma så får sysselsätta mig med det.

Efter jobbet så tog jag och vilade en stund var helt slut! Och nu ska man börja fundera på att tända grillen blir grillad entrecote, majs och så potatissallad och vanlig sallad till det! Inte helt fel kan jag lova tänkte även göra milkeshake vilket är väldigt gott i sommar värmen..
Inte nog med att det var sista arbetsdagen i dag så är det ju även sista maj i morgon är det redan 1 juni hur gick detta till? Tiden rusar verkligen förbi! Men sommaren brukar ju ha den förmågan och i år så längtar man ju lite extra till hösten :)


Vattengympa och skötväska

Igår var det vattengympa igen. Gud vad skönt det är! Får röra lite på sig och känna att man flåsar och får mjölksyra i ben och armar utan att man får ont! Saknar verkligen träningen så får hålla igång med det som funkar som vattengympa och gravid yoga! Så ni som är gravida och inte har testa gör det!!

Annars gjord jag inte så mycket igår tog det lugn på kvällen.. Fick min skötväska igår oxå så satte mig och kollade igenom den. Känns verkligen helt rätt för mig :) det enda jag ska kolla på är någon form av insatts till skötväskan så man får bättre ordning på sakerna än om man bara lägger allt i ett enda stort fack..

Hoppas ni får en bra bra torsdag!


100 dagar kvar!

Så nu är det bara 100 dagar kvar så i morgon går vi ner på två siffrigt!! Helt sjukt vad tiden går fort! Snart är det väl dags för förlossning utan att man hunnit fattat hur man hamnade där!

Detta är även min sista vecka på jobbet alltså 3 dagar kvar att jobba! Känns overkligt har inte fattat det ännu..


Billiga veckan

Underbart väder ute i dag.. Satt ute och fikade i dag med min mamma firade lite sen morsdag så blev lite prinsses stubbe jätte gott.. satt och pratade om dittan och dattan i ca två timmar innan jag skulle åka hem så man fick lite mat gjord innan sambon skulle iväg och hjälpa sin bror att sjösätta segelbåten.. Blev fisk i paket jag tycker det var gott men inte sambon som inte gillar torsk över huvudtaget.. 
 
Har ju gett billiga veckan från ica en chans dock inte via matkassen utan åkte och handlade själv då jag var för sent ute för att beställa färdiga kassar.. Kör på förra veckans recept då dom föll mig mer i smaken.. Dom färdiga matkassarna kostar 549 och då ingår inte vissa basvaror som pasta ris och sådant.. Blev billigare att handla själv vilket var väntat köpte allt till veckans mat pluss basvaror som var helt slut hemma och så mellan mål och lite sådant och det landade på 530 kr så skiljer ganska mycker i pris ändå men det lär ju variera från vecka till vecka kan jag tänka mig.. men fortsätter nog att handla sj efter billiga veckan recepten då maten hittils varit väldigt god och så slipper man sitta och fundera ut mat i all evighet så slutar det ändå med att man äter i princip samma vecka efter vecka ändå.
 
så igår åt vi timjanbiffar vilket var väldigt gott och i dag fisk i paket med citron dressing vilket oxå var gott!
Värt att prova om ni inte redan har gjort det.. 

Helgen

Dåligt med uppdateringar dem senaste dagarna har haft lite skrivkramp.. 
Helgen var lugn och skön, vilket verkligen behövdes vaknade nästan utviald i morse när det var dags för jobb. Sista jobbveckan nu!! Bara fyra dagar kvar att jobba nu! 
 
jaja tillbaka till helgen:
 
Ifredags var vi på bio och såg fast and furious 6. Sjukbra film lika bra som den förra om inte ännu bättre! Somnade typ direkt när vi kom hem vid tio så trött. Sov sedan 12 timmar i sträk förutom att jag var uppe och kissade.
 
Lördagen spenderades hemma. På förmiddagen så låg vi på soffan och kollade på film och åt frukost sedan städa jag och manen min klippte gräs och fortsatte med renoveringen. Sen blev det middag och film i soffan. Jätte mysigt att bara vara i bland.
 
Södagen började på samma sät som lördagen sen så åkte jag och handlade mat för veckan och sambon till biltema för att köpa något han behövde för renoveringen.. Sen hem och bara slappa innan vi mötte upp J och J för middag på pizzan. Sen hem och så kom min pappa och syster förbi och kollade på film och fikade innan dem åkte hem vid 10 och då började jag göra mig iordning för sängen..
 
Lagom avanserad helg. Inget morsdags firande då både min mamma och sambons mamma befann sig på andra sidan östersjön dock på olika håll.. ska fira mamma i veckan istället tänkte jag hon kommer hem ikväll så får ta någon dag som passar.. 
 
Ikväll blir det lugnt laga lite mat och så kanske tvätta lite.

Middag

Lugn kväll här sambon är trött efter att han jobbade kväll igår och bara fick knappt 4 timmars sömn i natt, så vi tar en kväll på soffan kolla på film och äta middag står på schemat nu..
Blir nachotallrik i dag hoppas bara det smakar gott med vitlökssalsa till råkade köpa fel när jag var och handlade upptäckte det när jag kom hem.


Bm besök

Har varit hos bm nu..
Ingenting avvikande.. Järnvärdet låg kvar runt 100 vilket är lite lång men hon trodde att det var där jag skulle komma att ligga resten av graviditeten.. Blosockret låg på 5,5 vilket oxå är bra. Och så bebisen hjärtljud ca 140 slag i minuten och livmodern var 24 cm allt är precis som det ska vara :) bebis mår bra vilket är huvudsaken!! Nästa besök blir om 4 veckor..

Nu har jag bara 1 vecka och 1 dag kvar att jobba! Härligt! Längtar börjar kännas på jobbet nu kan jag meddela. Blir först 5 veckors semester sen hoppas jag på att dom godkänner min gravidpenning annars blir det föräldrar dagar, vilket skulle vara lite tråkigt.

Nej nu ska jag vila en stund!

Ha det bra


Magen v 25

Godmorgon onsdag! Halvvägs på denna veckan :)

Kom på igår att jag glömt ta bild på magen denna veckan så här kommer en..
Ursäkta min outfit tog bilden när jag var på väg ut genom dörren för att åka till yogan!


Mellanmål

Sent mellis för att jag ska äta något innan yogan.. Blev turkisk yoghurt, jordgubbar och pitsagenötter :)

Gott och mättande! Håller mig nog på det ett tag sen får jag äta efter yogan igen :)


Mums

Lyxshake från Max.. Choklad smak! Hur god som helst skulle kunna dricka hur många som helst.


Barnvagn

En bild på vagnen som vi har beställt..
 
Med liggdel på:
 
 
Och så med sittdelen:
 
 
 
Älskar den och så var den ju inte sådär super dyr heller.. Blev ett enkelt myggskydd, men ett regnskydd i svart med vita stjärnor på.. Är väldigt nöjd med valet sådär långt..
 
Den hade allt som vi ville ha hos en vagn förutom vändbart styre men det fick vi helt enkelt hoppa över. Man vänder på hela sitt delen istället vilket oxå fungerar :)
 
 
 
 

Body

Hämtade ut en gratis body igår från kappahl i går. Det blev denna fina med stjärnor från Newbie :)


Min drag så långt

Sitter och väntar på att maten ska bli färdig den ligger i ugnen just nu. I kväll blir det något så enkelt som fiskpinnar, pommes och remulardsås.. Väldigt enkel mat men orkar inte gör något mer avancerat..

Proviva drycken i morse verkat har hjälp i alla fall magen känns bättre.. Ska fortsätta dricka den varje dag och se om det verkligen har någon effekt..

Efter jobbet i dag så tog jag en tur till barnens hus och beställde vagn och nu har dom ett erbjudande så man får en spjälsäng på köpet värde 499kr inte illa.. Vagnen landade i alla fall på 5800kr med liggdel, myggnät och regnskydd. Det blev en crescent comfort röd/svart :) den beställs med förvaras sedan i butiken så hämtar vi den i mitten på aug monterad och klar :) skönt att ha fixat det i alla fall..
Spjälsängen får vi samtidigt som vi hämtar vagnen.

Sen åkte jag vidare till willys och handlade mat för en vecka. Och sedan hände något mindre roligt när jag skulle baka ut ur rutan så råkade jag baka på en annan bil som kom körande så fick stanna och skriva papper på det. Får väl säga att det var tur att det var företags bilen så det blir inte jag som åker på det i alla fall..

Sen åka förbi mamma för att hämta ett baby täcke och kudde samt ett påslakanset som hon hade hemma.

Sen har jag bara varit hemma ätit en glass i solen och så..
Juste ringde och flyttade fram lev av köket ifrån den 28maj till den 12 juni istället då vi inte hinner klart till nästa vecka.. Så nu är det lite mindre stress i alla fall..


Ska ta och fixa med papper till försäkringskassan i dag oxå så jag kan posta dem i morgon..

Känns som man ändå har hunnit med lite en måndag som denna..


Hjälpa magen på traven

Japp det är vad jag tänkte försöka med nu.. Ska börja dricka proviva varje dag och så dra ner på läsk och sötsaker. Känner att magen inte är i fas just nu eller har inte varit på länge egentligen..
Vissa dagar är dock värre än andra.. I natt vaknade jag med sådan grym halsbränna så fick gå upp och ta Novalucol. Tror det var att vi åt pizza drack cola och år chips igår kväll som utlöste det denna gången.

Ha en bra måndag


Renoveringen

Här kommer lite bilder på renoveringen.. 
 
 
Ja vad ska man säga nu är även skivorna på väggen borta.. Ser verkligen ut som om vi kommer framåt va.. 
 
 
Här ser man i allafall att reglarna börja komma på plats.. har dubbla reglar på längden. Dom gamla samt nya som förstärker samt ser till att golvet blir rak sen har dom satt korta reglar i mellan oxå.. 
 
Skönt att det händer saker i allafall tror nästa steg är att dra vatten rör och så men är inte säker.. 
Bröderna har jobbat på riktigt bra ihop tycker jag.. :)
 
 
 
 
 
 
 

Fredag

Hemma från jobbet i dag oxå.. Magen känns bättre inte helt bra men mycker bättre! Igår började nästan tårarna att rinna när jag rörde mig! Fy vad ont det gjorde..
Vill aldrig vara med om det igen!

I dag så är planen att träffa C för en fika och så ska jag förbi bodyshop och Gina behöver en ny bodybutter för att smörja magen med och så fler långa linnen :) så kanske man passar på att äta en glass i solen :) mjukglass skulle vara gott!

Och i kväll är vi bjudna på middag hos S och S :) blir nog trevligt! Gissar på att vi får fisk då dom frågade igår vilken fisk jag inte får äta..

Vad ska ni göra i dag?

Hoppas ni har en underbar dag!!


På förlossningen

Japp i går kväll åkte vi in till förlossning pga att jag ej känt bebis på 24 timmar när vi var där så visade det sig att allt var bra och jag kände lillen sparka och böka runt :)
Fick även se honom på ultraljud mysigt. :)

Men problemen slutade inte där fick på vägen hem ruggigt ont i sidan men tänkte att det går nog över under natten men icke har haft ont hela natten och inte kunnat sova så fick sjukanmäla mig från jobbet och åka till förlossningen igen för att kolla vad det berodde på. På förlossningen fick jag vänta ca 1,5 timmar på läkaren som kände på magen och så fick jag lämna urinprov och blodprov. Sen fick jag åka hem en stund för att sedan komma tillbaka efter ca 1,5 timmar.
Väl tillbaka så fick jag vänta ungefär 1 timme på läkaren som berättade att dom inte hittade något på avvikande på varken på blodprov eller urinprov så kände dom på magen igen.
Fick besked om att det troligtvis är förstoppning som gör att det samlas massa gaser i tarmen som då gör att jag får ont.. Koliksmärtor sa dom..

Så hem och göra typ ett lavemang och nu är det bara att vänta och se om det blir bättre.. Låter i alla fall om magen hela tiden nu bubblar och har sig så något händer i alla fall..

Så nu spenderar jag kvällen på soffan och vilar. Kameran ligger på laddning i alla fall så hoppas på att kunna ta bilder på renoveringen ikväll..


Vika plastpåsar

I dag när jag renasde under diskbänken så rev jag ut alla plastpåsar ur röret som vi förvarar dem hela röret var då över fullt och påsarna ramlade ur hela tiden..  tog och rensade bort alla små påsar som vi ändå aldrig använder den satte jag igång och vek påsarna och heltplötsligt finns det massor med plats kvar och det ser plydligare ut!
 
Tar inte speciellt lång tid om man gör det direk när man kommer hem från affären.. :) 
 
Här kommer en vide på hur man gör.. 
 
 
 
Så enkelt och tar liten plats!

Vårstädning

Idag har jag fortsatt att städa köket.. Idag stod övriga köksskåp och lådor på tur så har roat mig med att plocka ur allt för att sedan torka och ställa in allt igen dock i bättre ordning än det var tidigare.. Sedan har jag kört en diskmaskin tömt och laddat den igen samt diskat det som inte fick plats för hand.. 
Känner mig klar för i kväll i morgon tänkte jag ta spis och ugn samt rengöra diskmaskin och torka av alla öppna hyller och skåp luckor på utsidan.. 
 
Sedan är det i princip klart tvätta fönster hoppar jag känner mig inte så smidig ;)
 
 
Planerat mat till en vecka framåt och skrivit inköpslista har jag gjort oxå.. 
 
Veckan matlista ser ut så här..
 
torsdag: falukorv med macaroner
Fredag: Bortbjudna till S och S
Lördag: Nachotallrik
Söndag: Ugnstekt kyckling med dragon
Måndag: Hamburgare med pommes
Tisdag: Köttbullar med potatis och brunsås
Onsdag: pannerad fisk med pommes och remuladsås
 
En ganska enkel mat vecka men känner inte att jag orkar stå och laga några komplicerade maträtter..
 
Under denna tiden har sambon och hans bror hållt på i det blivande köket låter som en halv byggarbetsplats hammar slag varvat med sågande och så lite radio på det.. Men det betyder ju att det händer något ska ta bilder i kväll eller i morgon efter jobbet och lägga in..
 
Nej om man skulle avrunda nu och hoppa in i en dusch och sen glo lite på dumburken innan läggdags :)
 
 

Skafferi rensning

Har rensat ur skafferien och kylskåpet samt torkat av in och utvändigt! Slängt ALLT men utgått datum samt en del grejer man ändå aldrig använder.. Även kaffebryggaren har fått sig en omgång med rengöring! Tror jag ska vara klar för i kväll i alla fall nu ska disken fixas och jag ska äta.. Fortsättning följer med att alla skåp ska tömmas torkas och organiseras kan kanske ta det i morgon om orken finns :)


Babygunga

Den här baby gungan/sitter är jag väldigt sugen på.. Båda babygunga och baby sitter i ett.
 
Baby gungan har sex olika hastigheter och ett urval av lugnande vaggvisor..
Skönt att hela tiden slippa och gunga med foten om bebis nu gillar den det vet man ju aldrig. 
 
 
Man kan alltså ta bort själva sitten från ramen så bli det en vanlig babysitter.. 

törstig

Är så vansinigt töstig i dag har nu på mindre än 1 timme hällt i mig 4 stora! glas med dricka.. Kommer nog kunna hälla i mig mist 1 till känns inte alls som om det är på väg att ge med sig! 
Kommer väl få springa på toa tills man blir vansinig i kväll.. Men men det är bara att gilla läget.. 
 
Skulle ha gått på gravidyoga i kväll men det vart inställt pga av förlossning så blir nästa vecka istället men i morgon är det vattengympa som gäller om jag ska gå på det lite tråkigt att åka sj bara men det bli nog bra vill komma iväg och röra mig då det inte blev någon träning alls förra veckan.. Fick i allafall en sms av från posten att mitt paket från hm finns att hämta ut så ska ta en tur till ica sen och hämta ut det.. 
 
Nej om man skulle ta sig i kragen och städa köket! 
 

Beställt skötväska

Tog och beställde en skötväska i dag som jag länge tittat på.. Dom har haft 20% rabatt på alla skötväskor ett tag och i dag var sista dagen så jag passade på att beställa desutom hade jag yttligare 10% rabatt :) så kändes som om det var dags att klicka hem den..
Har tvekat länge eftersom att det finns så många skötväskor och jag vill välja en bra som passar våra behov men denna känns väldigt bra.. 
 
 
Här är den snygg är den oxå.. Tycker jag i alla fall :) 
Får bara hoppas att min sambo tycker den är okej lite väl tjejig men det är väl ändå mest jag som kommer använda den.. 
 
 
 
En video om väskan.. 
 
Hehe käns nästan lite tidigt att börja köpa sånna här saker till bebis redan men det är väl kanske bara nån konstig ide jag har fått är ju ändå i mitten på v 24.. 

Magen v 24

Dagen magen..


V 24

I dag så har man redan gått in i v 24 Tiden bara rusar förbi.. Hinner inte en förstå att jag har gått in i en ny veckan fören der är fredag igen och ännu en ny vecka! 
 
Magen växer hela tiden men roligt nog så syns det inte framifrån eller bakifrån att jag är gravid om man inte räknar med min enorma röv! Tycker det är otroligt jobbigt att jag tappat så mycker muskel massa ser ju så fruktansvärt fet ut!! Börja längta efter att få köra skiten ur mig sj på gymmet igen men än så länge får jag snällt vänta och bara gilla läget. Får nöja mig med vatten gympan och kanske en tur till gymmet för att cykla lite och lättare styrke träning.. Det är i princip det jag klarar av med min foglossning.. 
 
Bebisen börkar nu runt inne i magen varje dag men slutar sparka så fort man lägger handen mot magen så Jens har inte fått känna någon spark ännu men det kommer nog snart hoppas jag.. 
 
Är fortfarande väldigt trött och har börjat inse att jag antagligen kommer fortstätta vara det resten av graviditeten..
Har även fortsätta problem med magen så egentligt rullar allt på. på samma sätt som hittils.. 
 
Huvudsaken är att älskade lilla bebis mår bra där inne :)
 

Blivande köket

Kom ju på att jag inte har lagt in någon ny bilder på köket ännu så här kommer det.. 
Så här är tankten att det ska se ut doch har vi inte bestämt färg på väggar och golv ännu..
Men det känns bra i allafall så här långt.. blir inget stort kök direkt men det kommer rymma det som behövs :) 
 
 

Underbara golv ;)

Nu kommer det lite bilder på renoveringen.. Golvet är nu upprivet :)
 
 
Här är rivning påbörjad och vi har även kommit en bit på vägen.
 
 
Klart nästan.. Golv biten som ligger kvar längs med väggen löper en bit in under väggen så den får sitta kvar så länge tills vi kommit på hur vi ska få loss den. 
 
 
En bit golv sparades vi trappan tills vidare.. vi börjar ändå från andra hållet... 
 
Så lång har vi kommit hittils.
 
Detta är vad som ska göras med golvet:
 
Förstärka golvet
Väga av det så det blir rakt
Dra rör för vatten och avlopp.
lägga golvspån och sist men inte minst lägga nytt golv..
 
Min sambo räknar med att detta är ca 1 veckas jobb.. Jag litar på honom för vad vet jag?
 
 
 
 

May. 09, 2013

Ja nu är vi i fulla drag med att riva upp golvet i det rummet som ska bli köket.. Just nu vilar jag dock min sambo tycket det var jobbigt när jag stod och kollade på men just precis nu så finns det inte så mycket för mig att göra.. Jag hjälper till och bär golv när han har rivit en bit.. :)

Har fotat liten, men får lägga in bilderna sen när jag sitter vid en dator :)


Nytt till bebis

Fick en super söt body av min syster igår. Och så kom byxorna jag vann på tradera oxå..

Vad tycker ni? Söta eller hur!


Våren

Nu börjar det verkligen att bli grönt underbart!! Varmt ute i dag och skinnade sol :) sommaren känns nära nu!


Sur

hur kan ens sambo lyckas få en att bli på så dåligt humör??
 
Har varit på riktigt bra humör hela dagen till min sambo kom hem och var allmänt sur och otrevlig.. Sen har karl mage och fråga varför jag blev så sur efter att ha har suttit och gnällt på mig.. Duktigt..
 
Sen så visade det sig att vi inte kan börja med köket på ca 1,5 vecka för att att hans bror åker till finland på onsdag och min sambo inte har verktygen som behövs! toppen!!  så men andra ord så betyder det att vi kanske kan börjar riva upp golvet först närsta onsdag eller så.. Typ den 15 och köket kommer den 28!!  Så nu är det väl dags att börja fundera ut förvaring för köket oxå! dels alla skåp men även alla vitvaror och måttbeställd bänkskiva lätt att förvara va? ja men det är bara att gilla läget helt enkelt.. 

Före bilder hallen

 
Våran lilla hall.. Den bruna ytterdörren behåller vi men det mesta andra ändras.. 
 
 
Denna bilden är tagen från ytterdörren.. Väldigt liten och trång hall så här måste det in mycker mer förvaring!
 
Där var alla före bilder mycker jobb men det här ska nog bli bra!!

Före bilder

Så nu har jag fotat lite.. Är väldigt rörigt på bilderna men har ju redan börjat utrensningen.. 
 
 
Den öppna spisen, 
 
 
Köket kommer alltså hamna i samma rum eller utrymme som trappan som snart är färdig målad :)
 
Mittemot trappan här ser man köksbordet som ska sparas och användas i det nya köket.
 
 
Här ser man i stort sett hela rummet samt öppningen till vardagsrummet.
Fönstret som syns på bilden ska bygga igen istället ska vi öppna upp för ett nytt vid bordet. 
 
 
 
Dörrarna in till vardagsrummet kommer tyvärr att ryka då vi måst göra dörröppning ca 13 cm mindre.. Synd då dörrarna är väldigt fina men egentligen väldigt onödiga då dom alltid står uppställda.
 
 
Här ser man öppningen till hallen. Det är ju nästan samma rum, och så vatten ledningarna måste dras där igenom och sen ner i källaren så fixar vi till där inne på samma gång:)
 

Köket

Ja så har man skapat nya kategorier för det som mitt liv kommer handla om den närmaste tiden nämligen köket och hallen!
 
I Torsdags var vi och beställe vårat nya kök :) så nu följer en jäkla massa jobb för våran del och säkert en del av våra vänner mer ;) hehe hoppas att det finns dom som vill ställa upp mot att vi bjuder på mat och dricka och självklart gentjänster :) 
 
I alla fall så fick vi i går hjälp att flytta dom två sofforna som har stått i rummet som nu ska bli kök :) Hade tänkt att ta före bilder innan vi flyttade dem men det glömde jag så ska ta och göra det så fort kameran ha laddat klart..
Sen så tänkte jag ta oich flytta alla små saker som står i rummet så det bara är köks bord och så som ska flyttas när sambon kommer hem.. Så förhoppningsvis är rummet helt tomt i kväll..
Samtidigt som vi gör köket så ska vi även ta och fixa hallen då vi ändå måste riva upp golvet där när vi ska dra vatten.. Hall och kök angränser till varandra så det är nästan samma rum.. 
 
nej om man ska ta och diska medan kameran laddas lite till :)
 
 
 
 

22+1

Magen i dag ;)


Trädgård

Åkt iväg i förmiddags för att kolla på en ny skruvdragare, men passade även på att gå in på plantagen och köpte med oss lite blommor och sådant så nu har vi varit ute och planterat :)

Fixade iordning våran fina rabatt som vi fixade förra året. Sen så satte vi potatis och morötter :) och så fix jag mig en mini örtträdgård i ute rummet :) så nu hoppas vi på att vi får potatis och morötter till hösten sen sommaren!

Nästa inköp för våran trädgård är blommor till altanen, någon buske till rabatten eller liknade och så bär buskar och nya jordgubbs plantor :)


May. 02, 2013

Torsdag i dag men har fått påminna mig sj om det hela tiden känns som måndag.. Imorgon är det redan fredag underbart!!
Väldigt skönt med en ledig dag mitt i veckan så här ladda batterierna lite :)

Valborg spenderades i alla fall med s och s. Åt middag snackade spelade spel och kollade på film.. En trevlig kväll helt enkelt.. Dock så hade jag sjukt ont i bäckenet efter att sjukgymnasten hade gjort en bedömning. Så var kanske inte det roligaste sällskapet men det får som helt enkelt ta!

Första maj så hade vi sov morgon, och sen slappa i soffan innan vi åkte till ikea men var så mycket folk så åkte därifrån igen och hälsade på min gudmor en stund i stället innan vi åkte hem och kollade på film och bara myste :)

Nej nu ska jag fortsätta kolla på Sofias änglar


RSS 2.0