söndag i båten

Idag har vi varit och hälsat på sambons bror i hans båt vi plockade upp hans mormor på vägen oxå eftersom att hon fyller år i morgon. men då kan vi inte åka dit eftersom att hon bor i nyköping och vi jobbar.
Skönt väder i dag trots att det kom några droppar regn :) 
 
kom hem vid 6 tiden och efter det har vi ätit och kollat på film och nu är sambon iväg på jour jobb även om det inte är hans helg han som har jouren igentligen svarade inte i telefon. Kan bara hoppas att det inte blir allt för sent i kväll så han inte är super trött i morgon!!
 
I morgon ska jag börja med en detox kur har lite sådant pulver och tabletter kvar sen senast typ halva färpackningen borde räcka ca 1- 1,5 veckor. ska även köra pulver ett tag för att kickstarta viktminskningen har ju ganska brottom att gå ner inför ivf starten om 5 veckor. Längtar!

Härlig lördag

Har spenderat dagen med sambon och en kompis till honom dom har letat efter cyklar och jag kollade lite på inredning och träningkläder hittade inget förutom en ny vatten flaska. 
Passade även på att ta en glass i solen på röda cafe :) blev självklart en lchf vänligt för mig Calipo shots
Riktig goda och svalkande i värmen. Bara 4 gram kolhydrater :) 
 
 
Efter fikan åkte vi till oss och grillade kyklingklubbor, champinjoner med ost i ung och så rödvinsås. Och så sallad till det Mums!
 
Nu är killarna och fiska och jag kollar på film och njuter av lite hemmlagad lchf glass och film innan jag ska till carro på inflyttningsfest :)

4 september smäller det!

I går ringde dom från oxbackskliniken och jag har fått en tid den 4 september. Om fem veckor känns som evigheter dit men tiden kommer väl gå lika fort sov vanligt hoppas jag. Försöka att låta bli och tänkte på det så kommer det nog gå snabbare :)
 
Känns så otroligt kostigt att vi nu äntligen ska börja med IVF har känns som om det aldrig kommer hända tidigare. Nu finns ju hoppet om att bli gravid i alla fall. Snälla låte det funka!!
 
idag kom det ett informations brev från örebro oxå, där det står lite om äggplock och återförande. 
ännu ängån det känns så sjuk overkligt!!
 
Lite rörigt inlägg kanske med det är så det är huvudet just nu har tusen tankar som snurrar !

Dag 3

Har precis kört igång med Lchf igen efter ett längre upphåll har gått upp ca 9 kg vilket inte alls är bra då jag ska börja med första ivf försöket innom en snar framtid.

Hoppas jag hinner gå ner 5-6 kg ialla fall innan det är dags för första försöket.
Dock har jag inte tagit mig till gymmet dom har sommar tider nu och har stängt mellan 12 och typ 15 varje dag och det är oftast då jag passerar där. Men i morgon ska jag träffa en kompis efter jobbet och när jag är klar där så tänte jag försöka åka till gymmet och köra ett pass.

Dagen har i alla fall varit jobbig har haft ont i huvudet och mått illa men nu har det släppt i alla fall och jag har även testat med ketosticks och det visar att jag har ketoner i urinet så det är ju bra :)

Utredningen

Tänkte jag skulle skriva och berätta lite hur utredningen krig våran barnlöshet. Jag tog kontakt med gyn på oxbackskliniken i södertälje i februari i år och fick en tid i slutet av mars. Då hade vi försök få barn i nästan två år.

När jag kom till läkaren så frågade hon mig lite om hur länge vi försökt, och om min menscykel. Efter det fick jag remiss för att lämna två blodprover ett som skulle tas mellan dag 3 och 5 och ett som skulle tas mellan dag15-19, och så bokade vi en tid till min sambo.

Så jag tog mina blod prov och min sambo besökte läkaren och fick remiss för att lämna ett sperma prov och ett blod prov.

Den 9:onde var jag på återbesök hos läkaren igen och fick det reda på att alla prov så normala ut och att dom skulle skicka en remiss om ivf så fort min sambos blodprov kommit in.

I mitten av juni så hade remissen kommit in till huddinge och jag kontaktade vårdgarantin som tog hand om mitt ärende och skulle kontakta Huddinge för att skicka vidare min remiss till ett annat landsting. Dom berättade oxå att klinikerna har stängt under sommaren och att dom öppnar igen i aug.

Köksfunderingar

Har funderat lite på att byta ut köksbordet i vårat kök. till ett litet bord med två stolar i stället för det stora runda bordet vi har i dag som tar onödigt mycket plats i vårat redan trånga kök. desutom har vi ett stor bord för 6 personer i matrummet.

Hittade detta på ikea, Rolig med lite färg och inte allt för dyrt 647 kr kostar det.
Ska prata lite med mannen i huset och se vad han tycker.

Underbara skor

Länge sedan jag rev här nu men har tänkt att skriva ett par gånger men antingen har jag inte haft mottagning eller så har blogg.se app inte funkat vilken den inte gör nu heller! 
 
Har i alla fall suttit och kollat runt på lite olika webb butiker och hittade dessa skönheter. Jag vill ha dem!! 
 
Är dem inte hur snygga som helst? 
Sneakers med 7 cm kilklack, Tycker verkligen att min sko garderob behöver fyllas på med dessa. Men priset är härliga 698kr vilket man kanske inte slänger ut hur som helst. Ska fundera på det under tiden vi är i bulgarien och så bestämma mig när jag kommer hem igen. 

RSS 2.0