Magen v 31

Dåligt med bloggade den senaste tiden.. Ska försöka skriva ett inlägg senare indag..

Nu kommer ialla fall bilder på magen.


Midsommar lunch

Dagens lunch jätte spännande va..
Men får och lyssna på min barnmorska och då ska det ätas blodpudding 2 gånger i veckan! Då slipper jag järntabletterna!


Sötaste strumporna!

Köpte dem här strumporna i dag hur söta är dom inte?


Klänning beställd

Sådär nu har jag beställt en klänning till bröllopet vi ska på i sommar!
Nu är det bara att hoppas att den passar :)


Sur gubbe

I dag bortskänktes min sambo!! Sur och grinig gubbe! Inget är bra allt är fel allt jag säger eller gör är fel!!
Midsommarplanerna är fel och duger inte! Ja allt är fel helt enkelt!
Så ja nu är man sj på dåligt humör och ledsen från att tidigare i dag varit på bra humör och glad! Väldigt roligt.


Under 80

Ja i dag så har man 79 dagar kvar till bf!! Tiden går så sjukt fort!!
Trodde tiden skulle gå långsammare när man var hemma men dagar fortsätter att rusa förbi i hissnande fart!!


Kläder i massor

Ja så här långt kom jag innan Rebecca och Emil kom och åt lunch.. Har i alla fall plockat fram alla kläder i storlek 50-68 och slängt resten i en kartong och så har jag sorterat ut kläder som ska ges vidare.. Så nu ska jag packa ner kläderna i en annan kartong och så ska allt tvättas innan det ska in i en byrå någonstans där det går plats :)


Jun. 18, 2013

Ja detta är vad jag ska roa mig med en stund tänkte jag.. Gå igen alla barnkläder och liknade..

Ska sortera ut alla mindre storlekar typ mellan 50 och 68 är väl lagom skulle jag tro och lägga dom separat så man kan tvätta dem och sen lägga in i lådor och oxå kolla om det är något mer jag känner att jag saknar i dem storlekarna :) ska dock inte köpa så mycket mer utan kommer få en del och så vill jag passa på och kolla på kläder i Finland när jag är där! Brukat finnas jätte fina plagg där :)


Tisdag

Tisdag i dag då, har i alla fall koll på vilken veckodag det är fortfarande :)
Har precis fått i mig frukost och kört igång en diskmaskin!
Nu sitter jag och slappar i soffan en stund ska ta tag i och sortera bland alla barnkläder tänkte jag :) ska väl sätta mig och skriva vad jag har till bebis och vad jag behöver..

Rebecca och Emil ska komma hit och fika en stund oxå..
Ska bli trevligt!

Måste åka och handla sen oxå glömde matlistan hemma igår när jag var ute och åkte..

Har sovit lite halv dåligt i matt oxå vaknade vid halv tre med världens halsbränna! Trodde jag skulle spy nästan!! Och så hade jag inga tabletter hemma heller så var bara att vänta ut det väldigt roligt! Eller inte..


Tisdag

Tisdag i dag då, har i alla fall koll på vilken veckodag det är fortfarande :)
Har precis fått i mig frukost och kört igång en diskmaskin!
Nu sitter jag och slappar i soffan en stund ska ta tag i och sortera bland alla barnkläder tänkte jag :) ska väl sätta mig och skriva vad jag har till bebis och vad jag behöver..

Rebecca och Emil ska komma hit och fika en stund oxå..
Ska bli trevligt!

Måste åka och handla sen oxå glömde matlistan hemma igår när jag var ute och åkte..

Har sovit lite halv dåligt i matt oxå vaknade vid halv tre med världens halsbränna! Trodde jag skulle spy nästan!! Och så hade jag inga tabletter hemma heller så var bara att vänta ut det väldigt roligt! Eller inte..


Magen v 29

Veckans magbild.. Magen växer och växer. Tog bilden innan jag åkte och fikade med en kompis.. Väldigt satt på en uteservering i solen sen så kollade vi på lite kläder innan det var dags att åka hem och laga middag. Så nu står maten i ugnen och jag väntar på att pasta vattnet ska koka upp..

I dag blir det väl fika med svärföräldrarna som kommer hit från Finland i dag..

Hoppas ni har en bra dag!


Dator helvete

Jaha som om man inte har nog med utgifter just nu med barn på väg och köket som renoveras så pajade datorn igår.. Den är helt död vägrar starta! Så nu skulle vi alltså behöva köpa en ny dator!

Har suttit och kollar runt lite och har hittat några vettiga alternativ behöver ingen jätte dyr utan någon som duger för att surfa på betala räkningar och kanske kolla på film och så..
Varken jag eller sambon spelar ju!

Får se när man tar tag i och köper den då..


Härliga sommar

Vi bor ju otroligt vackert när man tänker efter :)
Detta är utsikten vi ha från våran tomt. Tänk om man hade en större altan så man kunde njuta av frukost där med denna utsikten!
Ska ta och leta efter ett cafe sett som är ganska litet så man kan sitta på altanen och njuta :)


Dagen mellis

Nyttigt och bra eller? Gott är det i alla fall:)


Inspiration

Satt och kollade igen mina bilder och så på datorn och hittade denna som jag sparat som inspiration till Gäst/lilla toan här hemma som oxå måste renoveras i framtiden.. 
 
 
Så här skulle jag absolut kunna tänka mig att den ska få se ut i framtiden :) eller något liknade.. 
 
Helt i svart och vitt sen så lägger man in accentfärger iform av inrening som kan jag byta ut när man tröttnar :) 
Jag vill dock ha ett spegel skåp ovanför tvättstället så man får in mer förvaring.. 
 
Här är ett bra exempel på hur man får en liten toa att verka större :)

HallGolvet

Nu så kommer det lite mer bilder på renoveringen.. Nu på hallen.. :)
 
Golvet är upprivet och insoleringen bortplockad inför vatten dragningen.
 
 
Bild från när själva golvet och hälften av golvspånet är bort rivet.. 
 
 
Här är allt golvspån borta och även insoleringen. Mycket insolering blev det ett par säckar.. 
 
 
närmare bild utan insoleringen.. 
 
 
Ca 25 cm med insolering som sambon plockat bort så golvet är absolut inte dåligt insolerat..
 
Så nog händer det saker ändå.. Nu har sambon även dragit rör för vatten och avlopp men lägger in bilder på det sen i ett annat lnlägg :) reglat upp golvet har han ju gjort även i hallen..  Så den går absolut framåt..
 
På onsdag kommer det nya köket så ska fixa någonstans att ställa det oxå :S
 

Klänning till bröllop

Vi ska ju på bröllop i sommar och jag har letat efter en klänning att ha på min men inte hittat någon men nu har ja spannat in tre stycker som kan passa kan bara inte bestämma mig för vilken jag ska ha :)
 
 
 
 
 
Så här har vi dom.. Vilken skulle ni välja?

Städ lördag!

Lördag i dag igen då veckorna rusar förbi i rasande takt.. Igår gick jag in i v 28 sista veckan på andra trimestern och bara 90 dagar kvar till BF! känns som om man inte riktigt hinner med just nu..
 
Känns lite stressigt med tanke på köket men det ska nog lösa sig! vilket påminner mig om att jag ska uppdatera med bilder från det!
 
Kom på igår att man kanske ska börja köpa in lite mer saker inför bebis nu så man slipper handla allt i slutet.. Kanske är bättre att sprida ut det lite.. Beställde i alla fall två amningsbhar idag lika bra att beställa så man hinner prova och byta om dom inte passar och så kan jag ju börja använda dom redan nu hoppad dom skaver mindre än dom vanliga! Leveransen var dock beräknad till tre veckor så det är ju lite tråkigt men bara att vänta så tycker dom väl upp tillsist.. 
 
Är ju ensam hemma i dag då sambon är på kryssning med jobbet han åkte i går och kommer väl hem om ett par timmar han trodde igår att båten skulle komma i hamn kl 15 men har inte hört något från honom i dag men han hör väl av sig när han är i hamn så jag kan hämta honom vid tråget.. 
Så i dag har jag städat badrummet men gissar på att det var sista gången jag skrubbade badkaret denna grav nu få sambon göra det! Var ganska tungt och så är man ju lite otymplig.. Funderar ev på om jag ska putsa några fönster dom nya som är vändbara.. Min snälla mormor vill komma hit och tvätta våra altanfönster någon dag då sliper jag betala en fönster putsare och sen ska dom andra fönsterna bytas ut i år om vi hinner så dom skiter jag i! kanske ska köra av ett varv med damtrasan här i vardagsrummet och gamla köket oxå så har man det gjort.. 
 
Har börjat känna ett enormt behov av att rensa och få ordning här hemma men hur mycker jag än gör så spelar det inget roll då renoveringen gör att det ser ut som ett kaos ändå men försöker rensa i skåp och lådor i alla fall så man kanske kan bli av med endel onödiga prylar!! 
 
Hoppas ni har en bra dag!
 
 

Nationaldagen

Igår var det ju national dagen och den spenderades med Johan och Johanna.. Vi tog en tur till Nynäshamn och åt lunch i hamnen.. Blev en mjukglass på det oxå! Hur skönt som helst att sitta där i hamnen i solskenet!

Sedan åkt vi hem till oss för att grilla blev grillspett med potatisgratäng och grillad majs. Sen så blev det vanilj pannacotta med socker och lime marinerade jordgubbar..

En jätte trevlig dag helt enkelt.. Efter detta så blev det att titta lite på tv innan läggdags..


Smootie

Nya favorit frukosten jordgubbs smoothie :) så gott!!


Dagens

Då är man på väg till stan för lite lunch och shopping med syrran:)
Trevligt med lite kvalitets tid med syrran det händer väldigt sällan tyvärr..

Och så här ser man ut i dag.
Dagens kossa ;)

https://cdn1.cdnme.se/3576657/7-3/pic_51adb950e087c37bd087c2a5.jpg">https://cdn3.cdnme.se/3576657/7-3/pic_51adb950e087c37bd087c2a5.jpg">https://cdn1.cdnme.se/3576657/7-3/pic_51adb950e087c37bd087c2a5.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/3576657/7-3/pic_51adb950e087c37bd087c2a5.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3576657/7-3/pic_51adba35ddf2b3659d41362a.jpg">https://cdn1.cdnme.se/3576657/7-3/pic_51adba35ddf2b3659d41362a.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/3576657/7-3/pic_51adba39ddf2b364ddeb34cb.jpg" class="image">


Första semesterdagen

Första semesterdagen då. Skönt att få vakna utan klockan! Sedan vart det en lugn frukost framför tv..

Sedan tog jag och åkte och vecko handlade sen hem till mamma för en fika i solen med vaniljs glass och jordgubbar! Lite av det bästa med sommaren!

Nu är jag hemma igen och ska strax börja laga middag i dag blir det taconuggets i bröd låter riktigt gott enligt receptet i alla fall! Fortsätter med ica billiga veckan men handlar sj.. I dag landade notan på 600 för 5 dagar och då köpte jag en del basvaror och så ost , kattmat och sköljmedel med lite annat nödvändigt..

Nej nu ska jag laga middag!

Hoppas ni har det bra:)


Jun. 02, 2013

Vilket underbart väder vi har haft i dag! Dock så har jag svettats som en liten gris! Men det får man ta :)

Dagen började i alla fall med att sambon fortsatte med renoveringen och jag små fixade lite här hemma.. Sen vi tre så gjorde vi oss i ordning och åkte till båtklubben där Johan och Johanna har båten, där så grillade vi och åt middag med utsikt över vattnet och båtarna hur mysigt som helst! Sen så bastade killarna och vi tjejer satt och pratade i kvälls solen. Mys eftermiddag helt enkelt!

Nu så har vi kommit hem och jag sitter och kollar på Solsidan och myser i soffan..

Hoppas ni har njutit av värmen i dag!


Effektiv lördag

God förmiddag eller lunch eller vad man ska säga:)
Vi är i alla fall i fullgång här hemma. Dagen började med en lugn frukost i soffan framför ett avsnitt av bones sen så satte sambon igång med golvet i hallen och jag tog och plockade lite och diskade.. Sedan tog jag och sorterade tvätt och startade en maskin och så tog jag vek ren tvätt! Just nu så sitter jag och tar en paus efter att ha skrapat och kört med målartvätt på en bit av fasaden som ska målas när det är torrt!

Känns som om vi får en del gjort även om sambon tycker att det har tagit hela dagen att riva halvgolvet hehe dock så är han ju inte klar ännu men han har ju ett par timmar till på sig innan vi ska iväg på middag hos Rebecca med familj..

Super att bli bjuda på middagen en sån här dag när man jobbar :)


RSS 2.0