Fest

Var förbi på en födelsedags fest i dag. Bestämde mig för att vara nyckter dels så var jag inte specielt sugen på fest över huvudtaget och så känner jag mig inte riktigt på topp.. Så stannade under middagen och så åt jag tårta kom vid sex och åkte vid nio när dom började shota då tyckte jag att det var dags att åka.. sen var det så hög ljudvolym liten lockal och ganska mycker folk och alla pratade så högt så för att man skulle höra varandra så fick man skrika inte riktigt vad jag hade lust med..
Så nu sitter jag hemma och kollar på film medans jens är kvar på festen ska hämta honom i natt sen när han vill det. 
 
Såg reklamen om solsidan som börjar den 7 oktober om en vecka alltså Hoppas denna sesongen är lika bra som dom tidigare ser framemot att det ska börja igen :)
 
Nej nu forsätter filmen så ska kolla på den 

Munsår på g.

Jaha så har man ett munsår på väg har inte haft det på flera år och nu ska det tydligen komma ett!! Vill inte!

Provade ett husmors tips jag hittade på nätet. Man skulle dela en vitlök och så gnugga snitt ytan mot munsåret hoppas det funkar:) håller tummarna för det..


Viktminskning i bilder såhär långt :)

 
En bild på mig från turkiet 2010 i Augusti. Fy vad stor jag var då.. Att jag inte såg det sj tyckte bara att jag var lite rund hehe.
 
 
Thailand i mars i år.. Ja lite skillnad är det allt :)
 

Gravtest

Beställde ju en drös med gravtest här om dagen och i dag kom dom! Nu har jag så jag kan testa ett tag:)


Dagens träningsoutfit!

Här kommer dagens outfit på gymmet.. Inte den bästa bilden men den får duga.


Städschema

Dagligen:
Bädda
Plocka upp kläder och barnens leksaker
Diska, torka av arbetsbänkar, diskbänk och spis.
Ta ut soporna.
Rengör kattlådan och husdjurens matskålar etc.
Torka av handfatet i badrummet och spraya duschdörrarna.
Skura ur toalettstolen.
Tvätta en tvättmaskin och ta hand om gårdagens tvätt; vik, stryk, plocka in i skåp.

Varje vecka:
Städa kök och badrum.
Damma möblerna.
Dammsug.
Våttorka hårda golv.
Byt sängkläder
Sopa utanför ytterdörren och trappor.
Handla mat.
Tvätta och stryka det som inte hanns med i veckan.

Varannan vecka:
Sopa garaget.
Skaka mattor och dörrmattor.
Dammsug möbler (även under kuddar).

Varje månad:
Rengör kylskåpet invändigt.
Torka av fönster på insidan, putsa speglar.
Tvätta ur soptunnan i köket (oftare sommartid eller vid behov) och torka ur skåpet under diskbänken.
Rengör spisen noggrant.
Torka av fönsterbräden, persienner etc.
Rengör element, kökslampor.

Köket:
Varje dag:
Torka av arbetsbänkar, köksfläkt.
Sopa golvet.
Skrubba diskbänken.

Varje vecka:
Moppa golvet.
Rengör alla små apparater utanpå.
Torka av kylskåpsdörren.
Polera diskbänken.

Varje månad:
Torka av köksdörrarna.
Gör rent i ugnen och kylskåpet.

Mer sällan:
Rengör frysen.
Rengör inuti köksskåpen.
Tvätta fönstren på utsidan
 
Hittade ett städschema på nätet som verkar vettigt.. Ska nog göra om vissa delar men annars så funkar det nog bra.. Ska försöka ta tag i städningen och se till att det städas oftare här hemma än det tyvär görs nu.

Viktminskning

jag har inte skrivit så mycket om viktminskningen.. Men just nu står jag ändå still i vikt ligger på omkring 73kg. Pendlar lite upp och ner men ligger alltid mellan 73,2-73,9 så det är väl bara att bita ihop och kämpa på tills det börjar gå neråt igen.. 
 
Det roliga är att trots att jag väger 73 kg så är jag smalare i dag än jag var när hag vägde 67 kg som jag gjorde innan thailand i mars.. Så det bevisar ju bara att man inte ska kolla förmycket på vågen då man tränar :) jag träbar ju ca 4 pass i veckan och muskler väger mer än fett.. 
 
Eftersom att jag har ägglossning typ i dag så betyder det att vi kommer börja med sprutorna om ca 2 veckor hoppas verkligen att jag kan gå ner något eller några kg till innan det är dags. 
Få helt enkelt köra på och hoppa över godsakera på helgen som det annars lätt blir.
 
 
 

Ägglossningstest

Tog det första ägglossnings testet i dag och till min förvåning bev det positivt :) så det betyder att jag borde på min mens på dag 28-29 istället för dag 33 :) skönt att det blev lite tidigare har ju en cykel på 28-33 dagar så är ju lite svårt att veta det var därför jag tog ägglossnings test för att veta när mensen kommer, så jag kan beställa medecinerna jag behöver från Apoteket :)


Gymmet!

I dag blev det benpass på gymmet. Körde utfall med 4 kg hantlar i händerna riktigt jobbig kan jag lova! Så slut i benen nu.. :)

Nu ska jag ta och äta finn crisp med tonfisk oh dricka citron vatten till det:)

Här kommer två bilder från gymmet :)


Fullgång

Ja nu är jag i fullgång med trappan slipa damsuga slipa damsuga. Damsuger i mellan för att minimera dammet.. Funderar på om man måste slipa stegen när jag ska limma på en matta där.. Måste kolla upp det. Före bilder kommer sen när jag sitter vid en dator. Kommer fortsätta fota och lägga upp på bloggen :)


Shopping

Ja kanske inte vad man väntar sig när man ser ordet shopping men detta var jag och köpte i dag! Nu ska den fula furutrappan bli en fin vit trappa istället :)


Informations mötet

Var som sagt på informations mötet inför Ivf igår. Mötet gick jätte bra bättre än jag vågat tro och våra chanser att lykas verkar vara ganska bra. 
 
Börjar med kosta protokollet omkring den 14 okt beroende på när mensen kommer och så.. Korta protokollet innebär att jag börja med sprutorna direkt och slipper nerreglering.. Ska börja med sprutorna på dag 2 i cykeln.. sen blir det sputor i mellan 8 till 12 dagar med minst två ul och blodprover ev fler beror helt på hur jag svarar på sprutorna. 
Läkaren kollade även mina äggstockar med vul och konstaderade att jag har väldigt mycket äggblåsor i mig själv han räknade till omkring 20 på varje äggstock så jag fick en låg dos med hormoner och han misstänker även att jag lätt blir överstimulerad men jag litar på läkaren och allt känns bra..
 
Nu är det bara att vänta till okt och start men det känns ganska lung då hinner jag gå ner några kg till innan det är dags. Nu hoppas vi att allt går vägen :)

Imorgon.

Imorgon är det då äntligen dags för informations mötet :) pirrig och nervös hoppas på att vi får komma igång så fort som Möjligt. Ska börja lite tidigare i morgon så jag är säker på att jag hinner hem i mellan vill hinna duscha, känns inte så trevligt att komma dit svettig efter en hel dag på jobbet!

Nej nu ska jag krypa ner i sängen och sova fram till kl ringer 04.30 hemsk tid att gå upp på urs!!





RSS 2.0