Nu blev det konstigt!

Ja det blev något konstigt med in lägget under ingen aning om vad som hände men så är det väl när man bloggar från telefonen!


Ännu mera vitt!

Ännu mera som blir vitt här hemma i dag var det lådhutsens tur! I denna lägger vi räkningar och liknade i innan vi sen betalar dem och lägger dem i pärmar. ( dock Så är jag dålig på att verkligen lägga dem i pärmen sen utan dom hamnar lätt i lådan igen)
Jaja i vilket fall så var denna lådan ful och i trä. Så jag tänkte att den skulle blir lite snyggare om den var vit istället.. Ändå länge är bara första lagret färg på men jag tror detta blir bra sedan när den är färdig. Ev ska jag göra något på lådorna så den ser lite roligare men det återstår att se:)

https://cdn3.cdnme.se/3576657/7-3/pic_5152f868ddf2b3207a572035.jpg">https://cdn2.cdnme.se/3576657/7-3/pic_5152f868ddf2b3207a572035.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3576657/7-3/pic_5152f883e087c3215b423cbd.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/3576657/7-3/pic_5152f887e087c3213f9318bd.jpg" class="image">


Lunch

Precis kommit hem från jobbet så nu blir det lunch framför tven innan jag ska försöka få undan lite städning :)

Annars så händer det inte så mycket roligt i dag. En vanlig onsdag med andra ord..

Härligt väder det är nu i alla fall! Våren på ingång tillsist hoppas på det!

Hörs sen.


Smoothie!

Kan meddela att smoothien smakade betydligt bättre än den såg ut.. Tack och lov!! Smakade mest jordgubbar och apelsin..
Drack ett glas av den och så 3 finkrisp med ost och tomat vilket är en lagom frukost för mig då håller jag mig ett tag..

En annan bra sak med smoothien är att jag får i mig mer frukt så den innehåller apelsin, banan, jordgubbar, och spenat! Bra start på dagen helt enkelt :)


Järnrik smoothie!

Ser riktigt vidrigt ut! Får se i morgon om det smakar bättre än det ser ut! Hoppas det!!


Framåt

Ja det går snabbt framåt, redan 40%


Det händer saker

Ja nu börjar man se en slut på trapp målandet..

Sidorna är målade fem gånger. 1 lager med grund färg och 4 lager täck färg.. Hade nog inte behövs målas så många gånger egentligen men dom två första gångerna körde jag med pensel och blev inte nöjd alls sen har jag kört med skumgummi roller mycket bättre inga fula pensel drag och mycket lättare att måla med..

Stegen är målade en gång med grund färg och sen 1 lager täckfärg..


Man ser en klar skillnad på sidorna och på stegen med det blir nog bra med här när det är färdigt :)


Måla måla måla!

Ja idag tog jag tillsist tag i trappmålningen igen :) det har liksom legat på is ett tag först under ivf för då hade jag tusen andra saker i huvudet och orkade helt enkelt inte. Sen blev jag gravid och med det överstimuleringen och sedan illa mående och tröttheten.. Så nu när sambon är ute och fiskar och jag har energi så tog jag tag i det igen..

Men vilket jävla jobb det är att måla spaljen går ju knappt att komma åt och så ska man försöka få det jämt oxå.. Men men det är bara att nöta på bit för bit, planka för planka. Blir nog bra när det är klart sen :)

Ska ta en tur förbi färg affären imorgon och köpa nya penslar och ev en roller får se vad jag hittar :) förhoppningsvis så kommer jag hem någorlunda tidigt i någon dag i veckan så jag kan köra på ett lager färg till :)

Nej nu blir det lunch och film för mig :)


Halsbränna

Urs har fått sådan halsbränna så nu sitter jag är framför tv och kolla på Irene Huss och äter mandel och dricker mjölk, två huskurer för att motverka halsbränna.. Och det verkar Faktiskt fungera :) känner en viss lindring..


:)

Låter bilden tala..


Magkatarr

Har ju haft besvär med min mage i ett par dagar. Den arbetar ju sååå trögt just nu och inte nog med det så har jag åkt på värk i övre delen av magen oxå japp magkatarr helt jävla underbart.. Jaja får hoppas att det inte blir värre bara just nu är det hanterbart i alla fall..

Jaja nog om det..

I dag har man i alla fall jobbat som vanligt och efter jobbet så blev det fika och skit snack hos c härligt! Sen hem och diska samt skala potatis som förberedelse inför middagen inte lika roligt men men det måste göras. Annars så händer det nog inte så mycket mer i kväll ska försöka titta på kändis hoppet tänkte jag :) och så tvätta lite till väldigt spännande..


Lacktulos

Jaha vart ju mycket bloggande i helgen. Jaja bättre sent än aldrig!!

Har precis kommit hem från jobbet, har även hunnit med att handla mat och en besök på Apoteket för att köpa lacktulos har fått sånna problem med magen under helgen! Har inte varit på toa alls typ sen i onsdags.. Så nu ska vi se om det här har något verkan tog den första dosen just, smakar ingen vidare sött och sliskigt!! Men det är bara att stå ut ifall det hjälper!

Nej nu ska jag se om tvätt maskinen är klar och sen vila en stund, innan man ska ta och försöka städa köket!!

Ha det bra!!


Dåligt

Ja det har varit väldigt dåligt på uppdateringar här inne senaste tiden!!

Ska försöka komma igång och skriva igen tänkte jag..
Graviditeten fortskrider som den ska och är i dag i vecka 14+0 :) tiden går vansinnigt fort tycker jag.. Ska ta och berätta med om min graviditet så här långt i ett eget inlägg tänkte jag. kanske kan lyckas ladda upp någon bild oxå :) tänkte försöka börja fota magen en gång i veckan eller så oxå då senaste magbilden är från vecka 7+6 hehe :)

Nej imorgon ska jag ta mig tid och ork för åtminstone ett blogg inlägg :)

Nu bilder det sängen för mig :)

Underbara vinterdagar har vi i alla fall haft sen senast ;)




RSS 2.0