Kräftskiva

Nu är det dags för kräftskiva :)
Kräftsoppa till förrätt sedan kräftor, baugett, och aoli :) sen tog johan med sig fika bröd som det får bli till efterrätt :) härlig kväll med goda vänner helt enkelt :)


Känslor

Nu är det 6 dagar kvar till informations mötet inför ivf. Är nu rejält nervös inte för mötet eller för sj ivfen utan för att det i slutänden inte kommer att lyckas.. Vad ska jag  då göra hur ska man då orka gå vidare? vågar inte hoppas för mycket samtidigt som jag inte kan låta bli att fantisera om en att det ska gå bra och att jag ska blir gravid och äntligen få mitt barn!! Ju mer jag hoppas desto värre kommer smärtat bli om det går åt helvete så försöker att hålla sånna känslor och tankar borta..
 
Har lite svårt att få fram det jag vill skriva vet inte hur jag ska formulerar mig.. 
 
ju närmar ivf vi kommer ju mer ont gör det, har levt så länge med att vara barnlös utan någon hjälp innom syn håll och inget hopp om att det ska funka så har tryckt undan alla känslor. 
Grät lite i början när jag fick beskedet att jag hade endo och att det kunde vara anledningen till att vi inte blev gravida men sen så var det bra. När vi fick missfall i aug förra året grät jag floder precis när vi fick beskedet och så grät jag någon gång dagarna efter med så sköt jag undan käslorna och klistrade på ett leende på läpparna och låssades att allt var bra. Men nu när hoppet om att bli gravid kommer så kommer även alla känslor tillbaka.. har inte gråtit men jag känner ändå har inte heller pratat med någon om det det vet inte hur jag ska få fram vad jag känner även om jag vet att det finns vänner som vill lyssna och försöka förstå så kommer ingen någonsin göra det fult ut.. 
 
vill bara att det ska bli tisdag så jag kan få reda på hur det ligger till, hur allt ska gå till och så få reda på hur chanserna för just oss ser ut.. 
 
Snälla låt det bara gå vägen..
 
 

träning

Blev en tur till gymmet i dag. 
började med 10 min på crosstrainen blev rejält svettigt, varmt inne på gymmet oxå vilket inte gör det hela bätter. 
Sen blev det ca 45 min styrke träning rejält slut i både armar och ben efter. Men ryggen var värst helt otroligt hur lite muskler som finns i nedre delen av ryggen. Hoppas på att bygga lite mer muskler där så att dom hjälper till att räta ut svanken.. 
 
Efter gymmet vart det att åka hem och äta lite mellis finncrisp med tonfisk i tomatsås mums :)
 
Ska börja med maten strax tänkte jag blir torsk i folie i dag :)

Två veckor

Ja nu är det två veckor kvar tills vi ska på informationsmötet på oxbackskliniken :)
Vill bara att tiden ska gå lite snabbare så att vi får komma igång snart . Är en del blandade känslor glad att äntligen komma igång, nervös är jag självklart och orolig för att det kanske inte funkar. Är lite orolig över att jag kanske får nerregleras i några månader innan vi kör igång oxå det är ju en del med endo som fått göra det. Men om det hjälper mig att bli gravid så är det bara att köra på.. Hoppas ju ändå på att kanske få ett pluss innan året är slut.


Gymmet

Nu har gymmet börjat men bättre öppetider igen efter sommarens konstiga tider så nu kan man komma igång på allvar med träningen igen.

Så efter jobbet åkte jag till gymmet och var där ca 1,5 timme.

Började med 10 min cykling som uppvärmning och sen 45 min styrketräning och avslutade med 30 cykling! Fick bättre resultat på cyklingen än förra måndagen alltid trevligt. Det blev 14,2 km på 30 min denhär gången :)


Kantareller

Jens var ute och plockade kantareller i dag. Ca 1,5 timme var han ute i skogen och kom hem med 1,8 kg!! Inte illa:) har rensat och håller på och gör iordning svampen för frysen.

1 liter la jag utan till i morgon tänkte göra svampstuvning och varma mackor mums :)


Smörgåstårta

Har gjort en smörgåstårta då vi har gäster i dag igen och den jag gjorde gick åt hade till och med kunnat gjort en större :)

Väldigt fin tycker jag allt den blev och ännu viktigare super god alla gillade den :)


Födelsedag

Tänkte slänga in ett snabbt blogg inlägg då jag har en paus medans jag väntar på att kontoret ska öppna.

Igår fyllde Jens 29, ett år kvar till 30 :) hade fixat en middag till oss två med en smörgås med getost, bacon och Smörstekta kantareller till för rätt. Kräftor baugett, och aoli som huvudrätt drack cola tid det då sambon skulle jobba natt. Sen vaniljglass med jordgubbar och alkoholfritt mosserande jorgubbs vin till efterrätt. Väldigt god middag får jag säga :) tror Jens uppskattade det oxå eller hoppas det i alla fall. Efter middagen så tittade vi på brödena karlsson och åt lite chips och dipp :)
H
Slapp kväll med andra ord.

Idag kommer johan, Johanna och mina föräldrar över för att fira Jens blir smörgåstårta och så fika på det! Går ingen nöd på mig med andra ord:)


Kantareller

Ligger i soffan och har precis hällt i mig en choklad shake. Jag och Jens har varit ute i skogen och plockat svamp hittade strax över en liter på lite mer än en timme :) Jens var ute och plockade igår oxå och detta vart resultatet av de. Smörstekta kantareller på smörgås :) mums blev korv bröd då vi hade dåligt med annat bra bröd hemma men det vart riktigt gott delade på dem och stekte dem lite på ena sidan sen på med svampen. Perfekt kvälls mål :)


Resultat så här långt.

 Har kört med naturdiet i lite mer än en vecka nu med lite fusk i helgden och en del vanliga måltider. 
Här kommer resultaten så här lång i alla fall. 
 
Start mättning på morgonen:
 
Midja: 84cm
Mage: 97cm
Rumpa: 106 cm
Lår: 62,5 cm
 
Mättning i dag Eftermiddag: 
 
Midja: 80,5 cm
Mage: 95 cm
Rumpa: 102 cm
Lår: 61 cm
 
Förändrig:
 
Midja: - 3,5 cm
Mage: -2 cm
Rumpa -4 cm
Lår: -1,5 cm
 
Totalt: 11 cm!
 
Hela 11 cm är hur nöjd som helst speciellt när det är eftermiddags måtten jag tog i dag ska nog mäta mig i morgon bitti för att få dom riktiga resutaten :)
 
 

Härligt

Var på gymmet i dag och cyklade i 30 minuter. Kom nästan 1,3 mil härligt. Ska försöka åka till gymmet i morgon oxå och ev cykla då med och se om jag kan nå exakt 1,3 mil då :) Ska försöka köra ett styrke pass oxå om jag känner att jag orkar.


Lunch/middag

Nu blir det lunch väldigt sent men det gör inget går ju ändå egentligen på måltidsersättning. Unnade mig en god lunch tillsammans med kusinen i dag :)


Äntligen

Så funkar blogg.se app så man kan blogga från telefonen :) Har inte alltid tid att sitta vid datorn. Bloggar igen lite senare :)


RSS 2.0