Magen!

Ja nu börjar jag få tillbaka min mage som den var innan hormoner och över stimulering!

Fösta bilden från vänster är tagen den 27 dec alltså när jag var överstimulerad.. Mittenbilden är från början av jan när jag var i vecka 6 och sista nu på morgonen alltså vecka 7+6!!

Så mindre blir den dock tycker jag att det har börjat puta väldigt vid navel..


Lat kväll..

Jupp en riktigt lat kväll här i dag. Legat på soffan större delen av kvällen och kollat på tv.. Ska väl resa mig start och fixa matlåda tills i morgon.. Trött som fasiken är jag oxå har inte sovit något denna eftermiddag vilket jag typ har gjort den senaste veckan sedan jag började jobba..

Nej nu ska jag kolla klart på den här konstiga filmen..


Thailand eller... Mexico?

Urs vad jag är dålig på att uppdatera nu för tiden men är så trött hela tiden så lägger min tid på annat iställer för datorn.. 
 
Sitter och funderar på om vi ska ta resa iväg nu i feb/mars.. passa på och njuta och bara vara innan renovering av kök och bebis.. 
Dock kan vi inte bestämma oss för vart vi ska åka.. Mexico eller Thailand? 
Thailand är det fint och jag trivdes där och Mexico har jag aldrig varit i men vill väldigt gärna åka dit.. Skulle vara häftigt att besöka majapyramiderna :)
 
 
Mexico Ser ju underbart ut!!
 
 
Och Thailand är ju ett underbart land!!
 
Hmm svårt det där!!

Potatis och purjolöks soppa

Japp det var vad vi åt till middag idag.. Gjord efter per morbergs recept. Verkligen jätte god len och gräddat! Till detta åt vi varma baguetter med smör och gräddost väldigt god middag kan jag lova!!

Nu blir det soffläge skulle jag tro och sen sängen tidigt så kanske man är lite piggare i morgon då jag Ska träffa c för en fika och skitsnack och om jag orkar så vill jag träna! Hade tänkt köra ett pass med på grund av vissa andledningar så hoppade jag det..


Äntligen

Ja bilden i inlägget innan är säger för ca 1,5 veckor sedan :) var helt chokad trodde verkligen inte att det skulle funka på första försöket!! Har bokat tid gör vul den 23 då ska jag vara i vecka 8!! Hoppas den lilla pricken vill stanna där den är nu!!


Lycklig!

Eftersom att det är någon som läser denna blogg som inte ska veta om detta så går ju nu ut med det här :)


Måndag igen

Första dagen tillbaka på jobbet efter sjukskrivningen.. Det gick bra men var så jäkla trött hela dagen så när jag kom hem så gick jag och vilade en stund och vaknade först tre timmar senare!! Har precis ätit Jens är Inge hemma ännu men jag åt innan han kom hem var så hungrig så orkade inte vänta på honom :)

Blir inte så mycket mer avancerat i dag ska ta och tvätta ett par maskiner tänkte jag.. Ev vika tvätten som tvättades igår annars gör jag det i morgon:)


Hemma igen!

Nu var man hemma igen från Finland.. Hade en väldigt lugn hel så lugn att jag blev vansinnigt uttråkad men det var väl bara bra för mig att vila lite.. Överstimuleringen är mycket bättre nu vilket är skönt så man kan leva mer normalt igen.. Så skönt det känns att kunna kliva upp ur sängen utan massa problem för att det för så ont :)

I dag har jag fixat lite här hemma och så har vi varit och handlat var väldigt tomt i kylen kan jag lova..
Nu är Jens iväg och fixar med bilen och jag ska lägga mig på soffan och kolla på en film och fylla munnen full med choklad hehe..


RSS 2.0