Ullared

Igår var jag iväg till ullared med min syster körde ca 100mil bitvis i rejält snöfall.. Spenderade väl omkring 10 timmar i bilen och så shopping i ca 6 timmar. Med roligt var det!

Hittade alla julklappar typ och så endel till mig själv och så lite nödvändiga saker som behövs! Det enda jag inte hittade var nappar fans rosa nappar som var för 0-6 månader annars bara nappar till 0-2 månader så får köpa nappar i dag eller så.. 

Idag blir det en tur till Skärholmen tillsammans med R som ska köpa julklappar och jag ska kolla efter en tröja till svägerskan i födelsedags present som jag vet att hon vill ha hon fyller ju år på torsdag! 

Ha det bra

jag lever

länge sedan jag skrev nu men har helt enkelt lagt min tid på annat.. Tiden går ju så sjukt fort och jag hinner inte med nu är snart nov slut och i morgon eller om 50 min så fyller jag 25!
 
Annars så rullar livet vidare som vanligt är hemma och är mamma ledig och försöker komma iväg till gymmet ett par gånger i veckan!  Maten går det dock inge vidare med så vågen visar ingen skillnad och jag försöker att inte stressa med det och nu är det ju jul och allt vilket betyder att det är helt omöjligt att hålla någon diet..Men försöka kan man ju göra i alla fall.. Alla små steg är ju bra!
 
Min familj ligger och sover och jag ska strax göra dem sällskap men tänkte bara skriva här och berätta att jag lever om jag hinner så slänger jag in ett bloggilägg i morgon. 
 

Godmorgon

Urs vilken natt jag har haft har sovit så dåligt! Gick och la mig vid halv elva men hade svårt att somna sen så vaknade Kevin kl 1 redan och ville ha mat sedan somnade han om men jag kunde inte var så varmt sambon har ju dragit på värmen på typ fullt!  Men efter en stund somnade jag i alla fall och fick sova ända till kl 5 innan det var dags för varmt igen och så somnade vi båda om och sov till åtta då jag vaknade innan Kevin.. Så känner mig ganska utvilad i dag men hade kunnat varit bättre :) 

Idag så ska vi träffa N för lunch ska åka on ca 30 min ska bara sminka mig lite först har i alla fall fått duschat av mig här på morgonen. Kevin sitter i babysittern och jollrar just nu :) 

Favoriter

Urs vilken kväll vi har haft. Har provat en  annan ersättning till sonen och han har varit hur gnällig som helst inget har varit bra så gissar på ont i magen dessutom bajsade han och det var hårdare än normalt och helt knallgult så vi kör på den gamla ersättningen som vi vet funkar för honom! Han fick en så flaska som sista flaska oxh märkte direkt skillnad han avslutade kvällen med att jollra och le både mot och sina favorit leksaker! 


Hans kisse :) ville Viking som han fått av farmor och farfar :) 


Och så hans lejon som sambon köpte här om dagen när vi var i Södertälje!
Den har någon boll i huvudet som gör att det låter som den spinner :) 

Han älskar den båda och pratar och ler gärna åt dem, så härligt att se :)




Torsdag

Torsdag i dag och dagen är oplanerad. Har spenderad dagen hittills med att plocka, tvätta dammsugit och städat toan. Diskat har jag gjort oxå.. 

Kevin är lite små kinkig just nu men han är trött och så börjar det snart bli dags för mat igen.. Han har bara sovit korta pass på ca 15-25 min idag igen.. Han sov lika lite igår och somnade istället halv sex på kvällen.. Sov som en stock efter det:) så ska väl försöka få honom att kanske sova en stund det skulle ju ibte skada :) 



Två månaders kontroll

Igår var vi på två månaders kontroll hos bvc.. Lill killen väger nu 6170g och är 59cm lång :)  
Han följer sina kurvor ett steg över på längd och huvud omfång och två steg över på vikten.. Han har inte gått upp lika mycket denna gång i snitt 250g i veckan istället för 350g som det var tidigare vilket bara är bra hehe :) 

Läkar kontollen gick och super han fick väldigt gott betyg allt såg bra ut, jätte skönt! 

Han växer och fodras som han ska! 

Idag är det föräldrar träff vid halv tre och innan dess tänkte jag ta och plocka lite här hemma. Lillen sover just nu hoppas han sover en stund han har varit vaken sedan halv åtta och har bara sovit två kostade pass på 15 min styck, så han borde vara trött! Nu har han i alla fall sovit 20 min :) 





1 nov

Redans 1 nov! Vart tog oktober vägen?? Jag har inte hunnit med alls jag är fortfarande kvar i sep hehe.. Om en vecka blir min lilla skrutt 2!! Månader.. 
Tiden går verkligen sjukt fort och november kommer väl rusa förbi flera fördelsdagar bland annat min egen sen så är det farsdag oxå och så.. 

Vi börjar nov med trevligheter i dag är det middag hos sambons bror och i morgon 50 års fest för min morbror.. Söndag är det tänkt att jag ska träna på förmiddagen och sedan ev träffa R med familj..
Nästa vecka så är det återbesök hos barnmorskan för min del och så är det två månaders läkarkontroll för Kevin och så föräldrar grupp oxå.. Ska även försöka träffa c någon dag myker som händer :) 

Nej nu ska jag lämna Kevin hos mormor och åka och träna lite :) 


På väg till gymmet.. 

RSS 2.0