3 veckor gammal

Igår blev våran fina son hela 3 veckor gammal! om en vecka ca blir han 1 månad.. 
Vart tar tiden vägen? Känns så overkligt att han redan har blivit så gammal! 
 
Han växer så det knakar man kan nästan se hur han blir både längre och rundare.. Ska till BVC i morgon så då får vi veta hur mycket han har växt men gissar på att man väger närmare 4,5 kg och har säckert vuxit flera cm! 
Han har nu vuxit i stolek 56 vissa byxor är fortfarande för stora för honom men i övrigt sitter den nu bra men om någon vecka så kommer det nog vara dags att plocka fram stolek 62, ska blir kul att få använda alla kläder som han fått från alla.. 
 
Han är vaken längre perioder nu ibland i flera timmar i stäck och så sover han en längre stund innan han vaknar igen eller så sover han korta stunder på 15 min med jämna mellanrum det är lite olika från dag till dag.. 
 
Han har nu två kvällar i rad sovit 7 timmar i sträck från typ 7-8 till runt 2 på natten innan han vill ha mat igen sen har han somnat om och sovit till 6 och ätit igen.. Vid sex brukar han somna om men det kan ta en stund och så sover han till 8-9 någon gång..Hoppas verkligen att det håller i sig peppar peppar!  Där omkring brukar vi gå upp och äta frukost och byta blöja och byta från pyjamas till vanliga kläder.. Försöker ha som runtin att byta till och från pyjamas på morgon och kväll direkt i anknytning till och från sängen sen har vi inte satt någon tid på det men jag hoppas att han lär sig den rutinen när han blir äldre så att han vet att det är läggdags.. 
Sen blir det självklart så vissa kvällar så att pyjamasen åker på och så myser vi i soffa en stund innan läggdags.. 
 
På dagarna gör vi lite vad som faller oss in förmiddagarna brukar vi mysa i soffan och plocka lite hemma sen brukar vi försöka gå ut och gå en runda.. och kvällarna spenderas lite olika beroende på vad sambon gör.. 
Vissa kvällar jobbar han med köket och andra kvällar så umgås han med sin son.. Eller han umgås med sin son varje kväll men lite olika länge :) 
 
Nej nu ska vi göra oss i ordnig för att åka upp till mormor och gå en promenad.. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0