Godmorgon

Nu har vi precis slagit upp våra blå förutom sonen då som somnade om efter lite mat..
I kväll blir han hela 6 dygn gamla redan en vecka snart!
Första tiden har verkligen varit omtumlande! Mycket glädje och mys men även en stor del med oro! Har inte fått amningen att funka alls vilket har resulterat i en orolig mamma och en frustrerad son! Igår var vi iväg och köpte ersättning då han inte blir mätt av det han får från mig.. Ammar en timme med stor problem och en del skrik och ändå så söker han bröstet när man är klar och mjölken är slut för tillfället finns inte en droppe att klämma ut ens. Så jag provade igår att ge honom ersättning efter amningen och han drack hela 60 ml! Så hungrig var han ju fortfarande.. Efter detta hade vi en väldigt nöjd och belåten bebis..

Han har liksom aldrig skrikigt när han varit hungrig tidigare utan har fått gå efter kl och väcka honom men igår så skrek han otröstligt vid halv tio på kvällen och vi provade byta blöja och grejer men intet hjälpte inte en napp ville han ha.. Så vi provade att ge honom mer ersättning och han åt med god aptit och sen var han hur nöjd dom helst fram till typ tolv då han vaknade och ville ha mer mat.. Efter detta sov han snällt i sin vagga vilket han typ inte gjort innan! Och vaknade vi fyra tiden och ville ha mat igen och så sov han till kl 8 och så fick han utpumpad mjölk och nu ligger han och sover en stund hos pappa :)

Han är även mer vaken mellan matt tillfällen än tidigare och igår satte magen igång på Lill killen och det måste ha varit skönt efter att inte ha bajjat på flera dagar..

I dag ska vi tillbaka till Södertälje sjuk hus för en åter kontroll dom ska kolla hans gulsot och så kolla hur amning gått.. I övrigt händer det inte mycket i dag.. Har haft besök hela helgen så ganska skönt att inte ha något planerat en dag..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0