Sova hela natten och planer

 Kevin har ju en förmåga att vakna allt mellan kl 23-04 för att flytta över till våran säng så nu ska vi börja jobba på att han ska sova hela natten i egen säng! I natt gick det bra men Kevin hade nog en bra natt eftersom att han inte vaknade fören halv 4 men snabbt somnade om.. Så kännet mig väldigt utvilad trotts att morgonen började kl 6 här..
Så får vi se hur det går i natt ställer in mig på att få vara vaken en timme eller två i natt medans man nattat om honom men sen efter ett tag så borde det gå snabbare och snabbare och målet är ju att han ska somna om själv ifall han vaknar.. 

Men i natt var i alla fall en bra natt.. Vet inte riktigt vad vi ska göra i dag har väl inga planer ska kanske försöka städa lite, det börjar bli dags för en stor städning av köket igen känns lite onödigt när vi håller på och renoverar men sen vet man ju inte när det blir klart heller så lika bra att städa det gamla så man har ett någorlunda trevligt kök.. 

Skulle även behöver organisera i förrådet och plocka undan i lite skåp och så skulle egentligen behöva se över förvaringen helt och håller köpa lite nya lådor och sådant.. 

Ja man har ju att göra om man bara vill men vi startar med en lugn morgon framför tv bara torktummlaren går.. 

Ha det

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0