04,40

Dagen startade alldelse för tidigt efter en jobbig natt!
 
Började med att han lät täppt igår kväll när han sov så sambon gav honom nässpray medans han sov vilket självklart gjorte att han vaknade vilket inte var specielt smart bättre att vänta på att han skulle vakna av sig själv och ge det.. Men i alla fall så var kevin vaken någon timme och han även äta en hel portion välling innan han sen somnade om.. Sj så hade jag svårt att somna och låg och vände och vred på mig somnade inte fören efter kl 01 när kevin hade vaknat igen och flyttat över till våran säng.. 
 
Sedan vaknade han igen kl 03 och bara skrek. inget hjälpe så gjorde ännu en flaska välling sedan somnade han helt plötsligt om i sin säng och sov till 04,20 kanske och skrek igen och inget hjälpte så insåg att det var lika bra att gå upp så kl 04,40 så var vi uppe.. 
 
Sedan dess så har vi hunnit byta 2 blöjor, äta frukost, starta en maskin tvätt och laddat diskmaskinen samt lekt och kollat på en lära gå bil till kevin så en hel del ändå.. Så nu väntar jag bara på att kevin ska bli trött så vi kan gå och lägga oss en stund till! 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0