Min och kevin dag och lite babbel

Sitter och kollar på mumien på 6an, resten av familjen ligger redan och sover. Kevin somnade typ 19,15 i dag trött kille efter en spännande dag :)
 
Började dagen vid 9 med att byta bajsblöja, sedan vart det gröt en portion slank ner utan större problem sedan så fyllde vi på med lite ersättning efter det. Efter detta så packade vi in oss i bilden och åkte till södertäje för att fika med lilla kusinen och hans mamma. Var även inne på kappahl och köpte vantar till kevin. 
Sedan åkte vi till C för att hälsa på den lille nykomlingen i familjen en liten kille på tre veckor och bara strax över 3kg! 
 
Efter detta sp bar det av hemmåt så lagade jag lite mat och lekte med kevin innan det var dags att natta honom :) 
Han somnade fint i egen säng även i dag i en vecka har vi nu fått kevin att somna i egen säng istället för som tidigare då han somnat i våran famn och sedan så har vi lagt honom i sin säng där han sen har sovit hela natten. Måste säga att det har gått väldigt bra hitills över förväntan. Han har även ätit gröt en vecka och nu i två dagar så har han fått en halv iskub katrinplommon pure i gröten vilket verkligen är en hitt!
 
I morgon så ska vi till bvc för 4 månaders kontroll, sedan så ska kevin vara hos mormor en stund så jag får lite egentid.. Skönt att få vila lite för att sedan kunna vara än bra mamma med nu energi, behöver ladda batterierna ibland. Tänk att Lillfisen blir 4 månader på fredag! Tiden går verkligen sjukt snabbt speciellt månaden från 3 månaders kontrollen till 4.. Men det beror väl på att det varit mycket under dec men jul nyår dop och massa annat.. Bilder från dopet kommer senare jag han ännu inte fått dem..
 
Nej om man kanske skulle göra killarna sällkap.
 
 
fina killen 
Sov gott
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0